Nem csalás, nem ámítás; az idei év legjobban várt játékairól szóló gigantikus toplistánkból öt darab már februárban érkezik. Sűrű az év eleje.

The Lego Movie Videogame

Megjelenés: 2014. február 4. – Platform: PS3/PS4/X360/X1/Wii U/PC/PSVita/3DS

Manapság a Lego brand már nem csak az építőkockák piacán vitathatatlan minőségjelző. Az a sanda gyanúnk, hogy nem csak a mozifilm, de az annak alapján készült videojáték is remek szórakozás lesz. Bár a filmes játékadaptációk csak ritkán sülnek el jól, ezúttal minden okunk megvan a bizakodásra.

Outlast

Megjelenés: 2014. február 5. – Platform: PS4

Az Outlast-ot immár harmadjára ajánljuk a figyelmedbe; először a 2013 legjobb játékairól szóló cikkünkben, majd a 2014 legjobban várt játékairól szóló cikkünkben is megtettük ezt. Ehelyütt csak ennyit teszünk hozzá a már elhangzottakhoz: a Playstation Plus-előfizetők ingyen tölthetik le ezt a nyugtalanító horror-remeket. Nesze nektek szívroham!

The Wolf Among Us: Episode 2 – Smoke & Mirrors

Megjelenés: 2014. február 5. – Platform: PS3/X360/PC

A The Wolf Among Us első epizódja két dologra volt jó. Bebizonyította, hogy a Telltale Games a The Walking Dead: The Game után is képes nagyot alkotni, másrészről pedig az egekbe tornázta a második epizód iránti várakozást. Most végre megkapjuk, amire vártunk.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Megjelenés: 2014. február 14. – Platform: PS3/X360

Egy laikusnak már konkrétan követhetetlen, hányadik résznél tart a Final Fantasy sorozat. Ha másban nem is, abban biztosan egyetérthetünk, hogy a címben szereplő Final szót nem érdemes komolyan venni. A Lightning Returns tavalyi japán megjelenését követően a szaksajtót elárasztották a jobbnál jobb értékelések, ezért ezúttal felesleges aggódni a végtermék minőségét illetően.

The Last of Us: Left Behind

Megjelenés: 2014. február 14. – Platform: PS3

Mindent akarunk, ami a tavalyi év egyik legjobb játékával, a The Last of Us-szal kapcsolatos. Az első és utolsó sztori-DLC, azaz a történetet gazdagító letölthető kiegészítő Ellie előéletére fókuszál. Csalódás kizárva. Már most imádjuk!

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Megjelenés: 2014. február 20. – Platform: X360/X1

A hónap további versenyzőit már mind ajánlottuk az idei év legjobban várt játékairól szóló toplistánkban, ezért csak néhány szó erejéig frissítjük fel az emlékezeted. A virágoskert és a makacsul menetelő zombeszek közötti csata most tényleg eldurvul. Kevesebb stratégia, több lövöldözés, és remélhetőleg féktelen röhögés lesz a jussunk február végén. Elő a borsószórót!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Megjelenés: 2014. február 21. – Platform: Wii U

A Donkey Kong Country: Tropical Freeze megvásárlása legyen már magától értetődő minden Wii U-tulajdonos számára, oké? Köszönjük szépen!

Thief

Megjelenés: 2014. február 28. – Platform: PS3/PS4/X360/X1/PC

Felmelegítve nem csak a töltött káposzta jó – legalábbis a múlt évtizedben igen sikeres mestertolvaj-széria restartja igen jó mókának ígérkezik. A barátnődet már most szoktasd hozzá, hogy egy darabig csak lábujjhegyen közlekedhet majd a nappaliban.

Castlevania: Lords of Shadow 2

Megjelenés: 2014. február 28. – Platform: PS3/X360/PC

A hónap végét egy igazi beat ’em up-gyöngyszemmel ünnepelhetjük, melyet szintén az év legjobban várt játékai között tartunk számon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Metallica frontemberének középső ujját egy olyan tetkó díszíti, amit Lemmy Kilmister hamvaival kevert tintával varrtak

További cikkeink a témában