Húzd be a fejed és markolj rá a pénztárcádra! Indul a karácsonyi dömping.

Call of Duty: Advanced Warfare

Megjelenés: 2014. november 4. – Platform: PS4/PS3/X360/X1/PC

Ha november, akkor Call of Duty, ezúttal az Advanced Warfare, ami a jelek szerint majdnem teljesen ugyanolyan lesz, mint a tavalyi rész. Leszámítva persze a szemkápráztató grafikát, az új kütyüket, a tovább áramvonalasított multiplayert és Kevin Spacey-t. Ha szereted online osztani az ólmot, ezzel simán kihúzod egy évig.

Halo: The Master Chief Collection

Megjelenés: 2014. november 11. – Platform: X1

Mi már nem számoljuk hányadjára adja el a Microsoft ugyanazt a címet újra- és újracsomagolva, felcicomázva, átdolgozva és felskálázva, de amíg így csinálja, addig nincs nagy baj. Az összes számozott Halo címet most aktualizált grafikával szólíthatod magadhoz Xbox One-ra. Egészségedre!

Assassins’s Creed Unity

Megjelenés: 2014. november 11. – Platform: PS4/X1/PC

A Ubisoft novemberben nagyon durván rátelepszik a nappalinkra. Nem csak a zseniális Far Cry 3 örökösével, de a következő Assassin’s Creed-del is támad, ami ezúttal a forradalmi Franciaországban játszódik. A fejlesztők szerint a grafikai kivitelezést tekintve ez lesz az első igazán újgenerációs sandbox játék.

Grand Theft Auto V

Megjelenés: 2014. november 18. – Platform: PS4/X1

Ehhez úgy igazából nem nagyon van mit hozzáfűzni. Jön a GTA V újgenerációs kiadása PS4-re és Xbox One-ra. Még szebb, még tartalmasabb… Aki kihagyja, magára vessen!

Far Cry 4

Megjelenés: 2014. november 20. – Platform: PS4/PS3/X360/X1/PC

2012 legjobb akciójátéka vitán felül a Far Cry 3 volt és bárhogy törjük a fejünket, nem emlékszünk olyan fps-re, mely komplexebb élménnyel gazdagított volna minket az elmúlt két évben. A negyedik rész az előzetesek tanúsága szerint nem építi újra az alapoktól a jól bevált formulát, csupán egy másik helyszínnel, új szereplőgárdával, újgenerációs grafikával és hangsúlyosabb koop-móduszokkal tér vissza. Szerintünk megint simán az év akciójátéka lesz, de azért még kivárjuk a végét.

Dragon Age: Inquisition

Megjelenés: 2014. november 21. – Platform: PS4/PS3/X360/X1/PC

A Dragon Age az előző generáció egyik legjobb akció-RPG-je volt. A BioWare a téma igazi szakértője, ezért könnyen lehet, hogy az Inquisition egyenesen a trónt célozza meg. A jövőre esedékes újgenerációs Witcher-ig biztosan nem akad komoly kihívója.

Little Big Planet 3

Megjelenés: 2014. november 26. – Platform: PS3/PS4

A Sony játékgenerátora a Minecraft mellett a valaha volt legjobb, legkreatívabb platform, ha játékfejlesztői babérokra akarsz törni. Művészi kivitelezés és szinte korlátlan lehetőségek. Ha rákattansz, akkor évekig el tudsz vele szöszölni.

Super Smash Bros. for Wii U

Megjelenés: 2014. november 28. – Platform: Wii U

A Nintendo-univerzum összes lényeges és kevésbé lényeges alakját egymásnak eresztő bunyós cucc 3DS verziója már jó ideje hozzáférhető. Kapta is a dícséreteket minden irányból. Érthető a lelkesedés, hiszen általában nem rossz móka Marioval bucira verni Donkey Kong kellemesen tompa fejszerkezetét. Végre jön a Wii U verzió is, reményeink szerint nem kicsit felturbózott grafikával.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezője új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés