Még korán van, bárki eljöhet még hozzánk, de már most akad tíz olyan buli idén, amire megéri jegyet váltani, már ha még van rájuk egyáltalán. Pogó és merengés, azaz mindenki talál valamit, az biztos.

The Raveonettes

Mikor? január 24.

Hol? A38

A széttorzított noise-gitárhangzást a klasszikus rock and rollal és némi újhullámmal vegyítő dán duó, a Raveonettes két éve már óriási sikerrel lépett fel az A38 Hajón. Idén júliusban jelent meg legújabb lemeze, a talán minden korábbinál sikerültebb és sikeresebb Pe'ahi, aminek januári európai bemutató turnéján a zenekar visszatér a hajóra. Rock, artpop, melankólia és dinamizmus: a Raveonettesnél senki sem keveri ügyesebben ezeket. Az est másik fellépője a lengyel szupergrup, a Bokka, amely titokzatosságával és elképesztően ütős elektronikus popjával mára vezető helyet vívott ki magának a lengyel zenei porondon. A harmadik fellépő viszont az estet nyitó remek berlini DYN formáció.

Belépő: 4500 Ft (elővétel), 5000 Ft (helyszínen)

Slipknot

Mikor? február 5.

Hol? Papp László Budapest Sportaréna

A többszörös platinalemezes és Grammy-díj nyertes maszkos bestiák, a Slipknot tagjai végre készen állnak a régóta várt visszatérésre, amelynek Budapest is része lesz 2015. február 5-én, a Prepare For Hell turnéjuk keretében. Corey Taylor a Slipknot frontembere megerősítette: "A mostani turnéba megpróbáltunk annyi állomást belezsúfolni, amennyit csak tudtunk. Visszatérünk azokért, akiknek köszönhetjük, hogy ez az egész elindult, felfutott és megállás nélkül zakatol: visszatérünk HOZZÁD! Szóval készülj...  Hamarosan pokollá változtatjuk a színpadot!" Hát legyen úgy! A bulira már csak ülőjegyek akadnak, de úgyis mindenki állni fog.

Belépők: 9900 Ft / 10900 Ft / 16900 Ft

DJ Shadow & Cut Chemist

Mikor? február 8.

Hol? Dürer Kert

A zenerajongók most bizony nagyon örülhetnek, hiszen egy talán soha vissza nem térő eseménynek lehetne szem-és fültanúi. Ugyanis két amerikai szupersztár DJ fogott össze, hogy a Universal Zulu Nation alapítója, a ’80-as években több műfaji határokat feszegető elektronikus zene megalkotója, a hip hop kultúra felvirágzásának fontos alakja, az elektro-funk egyik ősatyja, Afrika Bambaataa előtt tisztelegjenek. Aki rajongó, és ezt kihagyja, később ütemesen fogja a fejét verni a falba.

Belépők: 5500 Ft (elővétel) / 5900 Ft (helyszínen)

Lamb

Mikor? március 4.

Hol? Akvárium Klub Nagyhall

Az Akváriumban mutatja be Backspace Unwind című nagylemezét a Lamb. Lou Rhodes és Andy Barlow 96-ban alakult duója visszatér Budapestre, hogy bemutassa legújabb, Backspace Unwind című lemezét. A három év után elkészült hatodik nagylemezük sajátosan ötvözi a downbeat, a jazz és a drum n bass elemeit. Jó lesz!

Belépők: 5900 Ft (elővétel), 6500 Ft (helyszínen)

Archive

Mikor? március 16.

Hol? A38

Kilenc hónap sem telt el Nagy-Britannia "titkos legjobb zenekara", az Archive legutóbbi lemeze, az Axiom megjelenése óta, és már itt az új album. A januárban megjelenő Restrictionnel az angol triphop-progrock-szintipop együttes turnéra indul, fennállása során először lép fel Magyarországon és még tavalyi nagyszabású projektjét, az Axiomhoz kapcsolódó filmet is levetíti.

Belépők: 4000 Ft (elővétel), 4500 Ft (helyszínen)

Zola Jesus

Mikor? március 18.

Hol? A38

David Lynch kedvence, az ifjú Kate Bush-ként is emlegetett énekesnő a mai zenei színtér egyik legizgalmasabb és legnagyobb hatású jelensége. Ezúttal visszatér a Hajóra, hogy ismét elbűvöljön ipari egyszerűségű dalaival, amelyekben szenvedéllyel és titkokkal teli hangja letaglóz.

Belépők: 4900 Ft (elővétel), 5500 Ft (helyszínen)

Roxette

Mikor? május 19.

Hol? Papp László Budapest Sportaréna

Már 25 éve annak, hogy a Roxette bemutatkozó kislemeze, a The Look első helyre került az amerikai slágerlistán 1989-ben. Ezt olyan listavezető felvételek követték, mint a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love és a Joyride, amelyek nem csupán megalapozták a Roxette karrierjét, de koruk egyik legsikeresebb előadóivá is tették a zenekart. A friss turné egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig fog tartani 2016-ban, ezért a koncertkörutat The XXX - Anniversary Tour névre keresztelték.

Belépők: 9900 Ft / 11900 Ft / 13900 Ft / 16900 Ft / 21900 Ft

OneRepublic

Mikor? június 7.

Hol? Papp László Budapest Sportaréna

Nagy szó, hogy a OneRepublic végre Magyarországra jön. A zenekar tavaly megkezdett és a mai napig is tartó turnéja eddig 169 teltházas koncertet foglalt magában öt kontinensen, de most újabb fellépésekkel egészítették ki The Native Tour elnevezésű koncertkörútjukat, így végre a magyar rajongóknak is lehetőségük lesz élőben látni kedvencüket, június 7-én a BudapestArénában.

Belépők: 9900 Ft / 10900 Ft / 12900 Ft / 14900 Ft / 21900 Ft

Nickelback

Mikor? október 16.

Hol? Papp László Sportaréna

A többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a Nickelback hatalmas turnéra indul 2015-ben, No Fixed Address cimű nyolcadik albumuk megjelenése kapcsán. Az európai turné szeptember 30-án indul Helsinkiben, hogy november 25-én az SSE Wembley Arénában érjen véget Londonban. Ez a Nickelback tizedik világkörüli turnéja, amely 31 különböző városban lesz látható jövő ősszel Európában. Előző, óriási sikerű teltházas budapesti koncertjük után hazánk ismét részese lehet a zenekar koncertkörútjának, október 16-án, péntek este lépnek majd színpadra a Budapest Arénában!

Belépők: 10900 Ft / 12900 Ft / 13900 Ft / 15900 Ft

John Mayall

Mikor? október 29.

Hol? Akvárium Klub

A brit blues atyja 2014-es teltházas, akváriumos koncertjét követően 2015-ben immáron 13. alkalommal lép fel Magyarországon. Gitárfanatikusok előnyben.

Belépők: 6900 Ft (elővétel), 7900 Ft (helyszínen)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezője új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés