Még csak óvatosan merünk bármit is leírni, mert egyelőre továbbra is zárva vannak a mozik, de amint kinyitnak, ezeket a filmeket nézhetjük majd bennük idén. Elvileg.

Pieces of a Woman

Tervezett premier: január 7.

A Netflixre jön Mundruczó Kornél új filmje világsztárokkal, Vanessa Kirby élete legjobb alakításával, Shia LaBeouf jobb formájával, és egy tragédiával, amit nehéz lesz nézni, de állítólag megéri.

Amerikába jöttem 2 (Coming 2 America)

Tervezett premier: március 5.

Az Amazonra gyűlik össze a régi csapat, hogy ott keressék meg Akeem eddig még nem ismert fiát. Mintha senki sem öregedett volna.

Fekete Özvegy (Black Widow)

Tervezett premier: május 7.

Scarlett Johansson letarolja Budapestet, és a Bosszúállók után végre kiderül, hogy mi történt itt valójában. Reméljük, mindenféle látványos akció.

 

Mátrix 4.

Tervezett premier: 2021. december 22.

Neo és Trinity valahogyan és valamiért visszatérnek Lana Wachowski filmjében, és ha van olyan mozi, amitől rettegünk 2021-ben, hát biztosan ez az.

Az Öngyilkos osztag (The Suicide Squad)

Tervezett premier: augusztus 5.

James Gunn rebootja teljesen elmebetegnek tűnik, de nagyon bízunk benne, hogy szórakoztató lesz. Az már biztos, hogy John Cena spinoff-sorozatot is kap belőle, úgyhogy nagyon bízhatnak benne.

The French Dispatch

Tervezett premier: 2021

Wes Anderson már megint egy rakás szívünknek kedves színészt terelt össze a kamerák elé. A The French Dispatch állítólag egy szerelmes levél lesz az újságíráshoz. Az előzetest elnézve imádni fogjuk.

Sherlock Holmes 3

Tervezett premier: december 22.

Robert Downey Jr. újra visszatér Sherlockként, egyelőre még nem tudni, milyen sztorival, de utána Downey egy valóságos Sherlock-univerzumot akar megnyitni, szóval meglátjuk, mi sül ki majd ebből.

Spider-Man 3.

Tervezett premier: 2021. december 17.

Ha minden igaz, akkor megnyílik a multiverzum kapuja, visszatér az összes korábbi Pókember az ellenfeleikkel együtt, és ha ez tényleg így lesz, akkor mást már nem is kérünk karácsonyra.

Black Adam

Tervezett premier: december 21.

Dwayne Johnson egy igazi gonosztevővé válik a DC-nél. Izomból és látványból lesz bőven. Black Adam érkezése felrázhatja a DC filmes univerzumát.

 

Még egy kört mindenkinek (Another Round)

Tervezett premier: 2021

Thomas Vinterberg és Mads Mikkelsen most is remek párost alkotnak, a rendező és a színész az év egyik legjobb filmjét szállítják, amire illik koccintani egyet. De csak óvatosan.

Halálos iramban 9 (F9)

Tervezett premier: május 27.

Ez lesz aztán az igazán családi ügy: Domnak saját testvérével kell megküzdenie, és mivel ez a testvér John Cena, nem lesz könnyű dolga. Ráadásul még Cypher keze is benne van a háborúban. Mi lesz itt? Fizikai őrület? Izom az izom ellen?

Dűne (Dune)

Tervezett premier: szeptember 30.

Denis Villeneuve nem igazán szokott hibázni, ezért várjuk annyira, hogy végre egy igazán jó filmet rittyentsen a Dűnéből. Az első előzetes alapján erre minden esély megvan.

Örökkévalók (Eternals)

Tervezett bemutató: november 4.

Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Kit Harrington és Richard Madden csapnak bele a szuperhőslétbe a Marvelnél. Látványosnak ígérik, el is várjuk tőle.

Mortal Kombat

Tervezett bemutató: április 15.

A brutálisnak mondott MK-reboot már egészen közel van, állítólag lesznek benne kivégzések is, és fröcsögni fog a paradicsomlé. Nagy kérdés, hogy jobb lesz-e, mint az 1995-ös régi film, vagy nyom egy önfatalityt.

Démonok között 3. (The Conjuring: The Devil Made Me Do It)

Tervezett bemutató: június 3.

A harmadik menet állítólag egyszerre lesz horrorfilm és tárgyalótermi dráma, ami egyébként nem is hangzik rosszul. Warrenék már megint egy rémséggel és egy gyilkossággal találják szemben magukat, ezúttal is erősen markoljuk majd a szék karfáját.

King’s Man: A kezdetek (The King’s Man)

Tervezett premier: augusztus 20.

Visszaugrunk az időben, és megismerjük a Kingsman megalakulásának történetét olyan színészekkel, mint Ralph Fiennes és Stanley Tucci. Ezt a filmet is Matthew Vaughn rendezte. Nagy baj nem lehet.

Szellemirtók – Az örökség (Ghostbusters: Afterlife)

Tervezett premier: november 11.

A régi arcok visszatérnek, de a főhősök mégis gyerekek lesznek, akik egy kisvárosban veszik fel a harcot a szellemek ellen a jó öreg Ecto-1 segítségével. Jason Reitman fián a világ szeme, reméljük, olyan filmet rendezett, ami a klasszikus két rész mellé tehető minőségben.

Free Guy

Tervezett premier: május 20.

Ryan Reynolds ráeszmél hogy egy videójátékban él, ő ráadásul egy NPC, akinek nincs akarata. Öntudatra ébred, és hőssé kell válnia, hogy megmentsen mindenkit.

Top Gun: Maverick (Top Gun: Maverick)

Tervezett premier: július 8.

Tom Cruise megint az égbe vágtat, és bemutatja, hogy mit tud kezdeni az új generációval és az új technológiákkal. Val Kilmer is visszatér, de olyan újoncok is belépnek a képbe, mint Miles Teller.

Dzsungeltúra (Jungle Cruise)

Tervezett premier: július 29.

A Disney egy talicskányi pénzt tolt bele új kalandfilmjébe, amiben Dwayne Johnson és Emily Blunt próbálja megtalálni az Életfát, mielőtt a gonosz németek találnának rá. Lehet, hogy az év legkellemesebb családi filmje lesz. Meglátjuk.

Venom 2: Carnage színre lép (Venom: Let there Be Carnage)

Tervezett premier: június 24.

Woody Harrelson már beköszönt a Venom végén, most visszatér, hogy vért ontson. Mivel elég jól ért hozzá, meg fog izzadni Tom Hardy, mire a film végére ér.

Kampókéz (Candyman)

Tervezett premier: augusztus 26.

A régi klasszikus horror teljesen újragondolva. Az előzetesek alapján nem lesz rossz, de persze majd meglátjuk, ha végre végigülhettük a moziban.

Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings)

Tervezett premier: július 8.

A Marvel filmes univerzuma negyedik fázisának egyik legérdekesebb darabja. A Shang-Chi: The Master of Kung-Fu képregény filmes változatát ígérik benne.e

Godzilla vs. Kong

Tervezett premier: március 26.

Valószínűleg a cím maga a forgatókönyv is teljes egészében, de kit érdekel, jöhet egy nagy popcorn, és essen egymásnak a két legendás szörny!

 

Halál a Níluson (Death on the Nile)

Tervezett premier: szeptember 16.

Agatha Christie klasszikusa Kenneth Branagh Poirot-jával kerül a vásznakra sztárparádéval, hiszen olyan színészek kavarognak a Níluson, mint Gal Gadot, Annette Bening, Rose Leslie, Russell Brand és Armie Hammer.

Toxikoma

Tervezett premier: 2021

Ha olvastad Szabó Győző önéletrajzi regényét, akkor tudod, hogy mire számíthatsz, ha nem, akkor moziban, Herendi Gábor filmjében is megnézheted, hogyan szedte rendbe anno Csernus doki Győzőt.

Ördög a részletekben (The Little Things)

Tervezett premier: január 28.

Denzel Washington egy nyomozót alakít, aki egy gyilkos nyomába ered, aztán a dolgok elég pocsékul alakulnak. De sebaj, mert Rami Malek és Jared Leto is szerepet kapott a filmben, így mi már valószínűleg elég jól járunk.

Lelki ismeretek (Soul)

Tervezett premier: február 18.

Persze, már megnézhetted neten, de a Pixar remekművét moziban kell látni, aztán hidd el, sokkal boldogabban éled tovább az életed. Biztos, hogy helye lesz az év legjobb filmjei között.

Resident Evil

Tervezett premier: szeptember 9.

Ha hihetünk a készítőknek, akkor az új film már abszolút hű lesz a játékokhoz, Kaya Scodelario Claire Redfield szerepére mondjuk máris jó választásnak tűnik, reméljük a film többi része is rendben lesz.

Monster Hunter - Szörnybirodalom

Tervezett premier: 2021

Milla Jovovich és férje nem éppen a remek játékfeldolgozásokról híresek, és nagyon úgy néz ki, hogy a Monster Hunterrel sem lesz másképp, de aki látni akarja a filmet, az hamarosan megteheti.

Wonder Woman 1984

Tervezett premier: 2021

Bár ahogy a Soult, úgy a Wonder Womant is csak az nem látta, aki nem akarta, szólunk azoknak, akik nagyvásznon szeretnék megnézni a filmet, hogy január 21-től elvileg megtehetik.

Raya és az utolsó sárkány (Raya and the Last Dragon)

Tervezett premier: március 4.

A Disney 2021-re tervezett nagy dobásában egy lány az utolsó sárkányt akarja felkutatni, aki emberi alakot is képes ölteni. Varázslatos sztori lesz, reméljük, a Disney kitesz magáért.

Hang nélkül 2. (A Quiet Place Part II)

Tervezett premier: szeptember 17.

Már majdnem láttuk, de aztán jött a Covid, és minden egy távoli időpontra került. Aztán megint megtörtént. De egyszer majd végre tényleg láthatjuk, hogy mi történik az első rész eseményei után. Ezt tényleg egy csendes moziteremben kell majd átélni.

Wrath of Man

Tervezett premier: 2021

Guy Ritchie újra Jason Stathammel készített filmet, de nem a jó öreg gengszteres fajtából, bár gengszterek itt is lesznek. Statham egy H nevezetű hideg és titokzatos karaktert alakít majd, és pénzt fog szállítani, nem keveset. Nem lesz könnyű dolga.

Gyilkos Halloween (Halloween Kills)

Tervezett premier: október 14.

Folytatódik a Halloween, a zárótrilógia középső része októberben mutatja be, hogyan nem veszett oda a háztűznézőben Michael Myers.

Spirál: Fűrész hagyatéka (Spiral: From the Book of Saw)

Tervezett premier: május 27.

Arra tényleg nem tettünk volna nagy téteket, hogy Chris Rock akar majd valamikor új életet lehelni a Fűrész-szériába, de megtörténik, és hozza magával Samuel L. Jacksont is. Már csak ezért is várjuk.

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru)

Tervezett premier: július 1.

A Minyonok önálló filmjének folytatása egyben a Gru előzményfilmje is lesz, melyből kiderül, hogyan lett szupergonosz Gruból, és hogyan fogott össze a Minyonokkal.

007 Nincs idő meghalni (No Time To Die)

Tervezett premier: október 8.

James Bond visszatér, és elköszön tőle Daniel Craig is egy utolsó nagy akcióval, amelyben Bond már visszavonult, és átvette a helyét egy női 007-es, de James Bond csak egy van. Ők ketten összefogva viszont nagyon, de nagyon gonosz erők ellen lépnek fel.

Army of the Dead

Tervezett premier: 2021

Zack Snyder akkor volt igazán elemében, amikor ránk küldte a zombikat. Most megteszi újra. Imádkozzunk, hogy jó legyen.

Chaos Walking

Tervezett premier: március 5.

Tom Holland egy olyan utópisztikus filmben kavarog Daisy Ridleyvel és Mads Mikkelsennel, ahol az emberek hallják egymás gondolatait, és nem mellesleg nem léteznek nők. Egy bestseller filmadaptációja. Kicsit félünk tőle.

Space Jam 2 (Space Jam: A New Legacy)

Tervezett premier: július 15.

A folytatásban LeBron kerül bajba, a Warner filmjeinek karakterei kötnek bele, aztán a végén úgyis egy nagy meccsen kötnek ki.

Bébi úr: Családi ügy (Boss Baby: Family Business)

Tervezett premier: október 21.

Bébi úr és testvére már felnőttek, de újra picivé kell változniuk, hogy leszámoljanak egy gonosszal. Családi ügy lesz, az biztos.

Mission: Impossible 7

Tervezett premier: november 18.

Tom Cruise újabb nyaktörő mutatványokkal készül, reméljük, a forgatókönyvet sem alibizik el.

Sokkal több, mint testőr 2 (The Hitman’s Wife’s Bodyguard)

Tervezett premier: augusztus 18.

A csapat most Salma Hayekkel kiegészülve akciózik. A filmet már régen leforgatták Horvátországban, ideje lenne bemutatni.

Kígyószem G.I. Joe – A kezdetek

Tervezett premier: október 28.

Na tessék, egy G.I. Joe eredetfilm, ami kissé fura, tekintve, hogy a legutóbbi G.I. Joe-film 2009-ben került a mozikba, de lehet, hogy ezzel inkább valami új indul el. Úgy legyen!

Végtelen (Infinite)

Tervezett premier: május 27.

Antoine Fuqua filmje elég érdekes alapproblémát vet fel: egy férfit tudathasadással diagnosztizálnak, de kiderül, hogy a hallucinációi tulajdonképpen nagyon is valósak, hiszen az előző életeiből származnak. Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor. Jöhet.

Énekelj 2. (Sing 2.)

Tervezett premier: december 9.

Nincs mese, vagyis pont, hogy van, az állatok újra összeállnak egy előadásra, ezúttal pedig még Bono is benéz.

Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő (Peter Rabbit 2)

Tervezett premier: június 11.

Mivel az első rész is meglepően kellemesre sikeredett, érdemes majd a családdal beülni a második részre is. Aztán együnk répát.

Hotel Transylvania 4. (Hotel Transylvania 4: Hawaiian Holiday)

Tervezett premier: augusztus 5.

Drakuláék Hawaii-n. Elég rosszul hangzik, de biztosan jó lesz.

The Many Saints of Newark

Tervezett premier: szeptember 24.

A Maffiózók előzményfilmje, amiben megismerhetjük Tony Soprano fiatalkorát. A főszerepben James Gandolfini fia, Michael.

In the Heights – New York peremén

Tervezett premier: augusztus 19.

Lin-Manuel Miranda óriási sikerű musicalje a vásznon is nézhető lesz azoknak, akik nem jutottak volna el a Broadway-re. Mindez a Kőgazdag ázsiaiak rendezőjétől.

The Tomorrow War

Tervezett premier: július 22.

Több szempontból is érdekes ez a film. Egyrészt azért, mert a sztorija szerint a múltból hívhatnak a jövőbe katonákat ügyes tudósok, hogy az alienek ellen harcoljanak, másrészt azért, mert Lego Batman – A film rendezője készíti olyan színészekkel, mint Chris Pratt vagy J.K. Simmons.

Judas and the Black Messiah

Tervezett premier: február 12.

Egy igaz történet, ami a Fekete Párducok elnökének halálát meséli el olyan színészekkel, mint Daniel Kaluuya és Martin Sheen.

The Forever Purge

Tervezett premier: július 9.

A Purge-széria újabb darabja. Gyilkolás… az lesz.

Red Notice

Tervezett premier: 2021

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot közös filmjében egy Interpol-ügynök a világ legkeresettebb műkincstolvajának nyomába ered. Lesz a filmben pénz dögivel.

A játszma

Tervezett premier: 2021

A vizsga után kereken 10 évvel elkészül a folytatás is, amelyben Kulka János, Scherer Péter és Nagy Zsolt visz vissza a ’60-as évek legveszélyesebb magyar kémjátszmáiba.

Senki (Nobody)

Tervezett bemutató: április 2.

Nem hittük volna, hogy Bob Odenkirk lehet a legújabb kőkemény igazságosztó, de ő is John Wick-üzemmódba kapcsol, hogy rendet tegyen. Nagyon várjuk a Hardcore Henry rendezőjének új filmjét.

A kapitány küldetése (News of the World)

Tervezett bemutató: 2021

Tom Hanks egy westernben? Csak csendben vigyétek a pénzünket! Raádásul állítólag A kapitány küldetése remek film lett, szóval lehet, hogy ő lesz az év első igazán kellemes meglepetése.

Bios

Tervezett bemutató: április 29.

Miguel Sapochnik, jópár Trónok harca-epizód rendezője készített filmet a posztapokaliptikus Földről, ahol egy robot, akit a gazdája a kutyája ápolására épített, megismerkedik az emberi lét mivoltával.

Samaritan

Tervezett bemutató: június 3.

Sylvester Stallone egy igazi szuperhőst alakít, egy olyat, akinek 20 éve nyoma veszett, de rátalálnak, aztán indul a pusztítás. Pusztítóként amúgy is tudja, mi a dolga.

Szörnyella (Cruella)

Tervezett premier: május 27.

Emma Stone bújik szörnyella bőrébe, hogy bemutassa, hogy lett nagyon gonosz ez a nőszemély. Kutyások előnyben.

The Mauritanian

Tervezett premier: február 19.

Igaz történet egy guantanamói fogolyról, akinek terrorcselekményt akarnak a nyakába varrni, de igazából még vádat sem emeltek ellene. Ellenben már évek óta ott dekkol, és kínozzák. Megpróbál jogi úton kiszabadulni. Benedict Cumberbatch, Jodie Foster és Shailene Woodley segítik majd ebben.

Malcolm & Marie

Tervezett premier: február 5.

Az Eufória atyja, Sam Levinson Zendaya és John David Washington segítségével meséli el egy filmrendező és barátnője kapcsolatát. Biztosan fantasztikus film lesz. A Netflixen kell majd keresni.

Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night in Soho)

Tervezett premier: október 22.

Edgar Wright már megint őrült tripre visz, ebben a filmben egy divattervező a ’60-as években találja magát, majd találkozik a példaképével, és megdöbben, hogy a ’60-as évek Londonja mennyire más, mint az, amelyikben ő él.

Luca

Tervezett premier: június 17.

A Pixar a remek Soul után nem sokkal már csatasorba is küldi a következő filmjét, ami egy olasz történet két kisfiúról, akik közül az egyik tengeri szörnnyé képes átalakulni.

Tom & Jerry

Tervezett premier: március 4.

Valljuk be, nem valószínű, hogy ez a film jó lesz, de Tom és Jerry állandó harcát akkor is látni akarjuk, ha félünk tőle. Az sem segít sokat, hogy Tim Story egyetlen igazán jó filmet rendezett, a Birkanyírást, de az is 2002-es.

Post Mortem

Tervezett premier: 2021

Magyar horror? Jöjjön csak. Pláne, ha olyan, mint a Post Mortem, amitől lehet, hogy lesz pár álmatlan éjszakánk. Erdélyi táj, falu, cuki kislány, halottak… ez már elég egy mozijegyhez.

Croodék: Egy új kor

Tervezett premier: március 25.

Croodék most már tényleg (?) visszatérnek, ha minden igaz, tavasszal meg lehet nézni nagyvásznon, mi történt a családdal az elmúlt időben, és hogy meg tudnak-e bírkózni új korok új kihívásaival.

Freaky

Tervezett premier: február 25.

Egy testcserés horror, amiben a kegyetlen gyilkos (Vince Vaughn) és a szürke diáklány (Kathryn Newton) testet cserélnek, aztán elindul a mészárlás. Vince Vaughn állítólag remek benne.

A nomádok földje (Nomadland)

Tervezett premier: március 25.

Az isteni Frances McDormand nomádként utazik mindenféle tájakon. 2020-ban Velencében Arany Oroszlánt nyert.

Old

Tervezett premier: július 29.

Ha az ember azt hallja, hogy M. Night Shyamalan új filmet hoz ki, akkor összeszorul a gyomra, mert lehet belőle mestermű és blődli is. Reméljük, hogy az Old inkább a jobb Shyamalan-filmek közé terelődik majd be.

Vaksötét 2. (Don’t Breathe 2)

Tervezett premier: augusztus 12.

Stephen Lang újra visszatér, hogy a megvakult katona szerepében rendet próbáljon tenni.

The Last Duel

Tervezett premier: október 14.

Ridley Scott történelmi filmje a 14. századi Franciaországba visz vissza igazi sztárparádéval: Ben Affleck, Matt Damon, Adam Driver és Jodie Comer is a párbaj részesei lesznek.

West Side Story

Tervezett premier: december 9.

Steven Spielberg újra mozikba viszi a klasszikus sztorit. Mi baj történhet?

Bob burgerfalodája - A Film

Tervezett premier: április 8.

Ha szereted a sorozatot, akkor biztosan várod a filmet is. Már nincs is olyan messze. Elvileg.

Reminiscence

Tervezett premier: április 15.

A Westworld egyik írója, Lisa Joy rendezi és írja ezt a sci-fit, amelyben Hugh Jackman kínál lehetőséget mindenkinek arra, hogy átélje korábbi emlékeit. Aztán persze jönnek a bajok.

Vivo

Tervezett premier: június 3.

A Sony Pictures Animation első egész estés musicale, amelyet Lin-Manuel Miranda írt. Ez már nagyjából garancia a kasszasikerre, de azért várjuk ki a júniust, és nézzük meg mi is, hogyan sikerült a Vivo.

Szilaj: Zabolátlanok (Spirit Untamed)

Tervezett premier: június 10.

Hogy miért pont most kellett folytatást gyártani a 2002-es Szilajhoz, nem tudni, de jön, és ha már jön, nézzük is meg, volt-e értelme.

Ígéretes fiatal nő (Promising Young Woman)

Tervezett premier: március 18.

Emerald Fennell főleg A megszállottak viadalából lehet ismert színésznőként, de most rendezőként és íróként is bemutatkozik (bár a sorozatból is írt pár részt, úgyhogy az utóbbit hagyjuk). Carey Mulligan áll majd bosszút ebben a filmben mindenkin, aki az útjába kerül.

Bűntudat nélkül (Without Remorse)

Tervezett premier: február 25.

Tom Clancy története alapján készített filmet Stefano Sollima, amelyben Michael B. Jordan alakul át könyörtelen gyilkológéppé, a CIA különleges ügynökévé.

Hamupipőke (Cinderella)

Tervezett premier: július 16.

Hamupipőke sem kerülhette el a sorsát, megkapja a maga új élőszereplős filmjét is, amiben egyből Camila Cabello dalolászik a főszerepben, de Pierce Brosnan, James Corden és Idina Menzel is beugrik pár dalra.

Ron's Gone Wrong

Tervezett premier: április 22.

Egy animációs film, ami egy jövőbeli világban játszódik, ahol a gyerekeket robotok segítik, egy 11 éves fiúé azonban elromlik. Ebből lesz nagy kaland, ami a szívhez szól. Szóljon csak, ott leszünk.

Becsúszó szerelem

Tervezett premier: 2021

A fociultráknak is kijár egy romantikus film, a Becsúszó szerelem ráadásul a nevéhez hűen csúszott is egyet a vírushelyzet miatt, de idén már végre drukkolhatunk a szerelemnek.

David Copperfield rendkívüli élete

Tervezett premier: 2021

Aki bírja Armando Ianuccit, az Alelnök és a Sztálin halála mögötti zsenit, akkor biztosan várja a legújabb agymenését is, amiben olyan színészek játszhatták el Dickens történetét, mint Hugh Laurie, Dev Patel vagy Tilda Swinton.

Így vagy tökéletes

Tervezett premier: 2021

Magyar romantikus vígjáték azoknak, akik szeretik az elviselhetetlen főhősöket, plusz Fekete Ernőt, Béres Mártát, Lengyel Tamást és Thuróczy Szabolcsot.

Dragon's Lair: The Movie

Tervezett premier: június 25.

Ryan Reynolds főszereplésével készül film a régi játékokból. Elmondhatatlanul várjuk, hogy láthassuk végre.

Jackass 4

Tervezett premier: szeptember 3. 89

Nem lesz sok köszönet Steve-O-ék visszatérésében, tekintve azt, hogy már többen a kórházban kötöttek ki pár nappal a forgatás elkezdése után, lehet sejteni, hogy most sem kíméli magát a társaság.

Micronauts

Tervezett premier: június 3.

A régóta várt Micronauts-filmet is láthatjuk elvileg idén mozikban, de erre azért ne vegyünk nagy mérget. Az Így neveld a sárkányodat rendezője, Dean de Blois készíti, de egyelőre aggasztóan keveset tudni a filmről. Reménykedjünk, hogy elkészül időben.

Cím nélküli Elvis-film

Tervezett premier: november 5.

Baz Luhrmann Elvis-mozija nagy erőkkel készül, Tom Hanks és Austin Butler parádézhatnak benne. Ősszel meglátjuk, hogyan.

Deep Water

Tervezett premier: augusztus 13.

Ben Affleck és Ana de Armas egy olyan párt alakítanak, akik engedik egymásnak, hogy félrelépjenek. Aztán a férfi gyanúsított lesz, amikor a nő szeretői elkezdenek eltűnni.

Babylon

Tervezett premier: december 25.

Damien Chazelle filmjét egyelőre még nagy titkolózás övezi, de annyit már tudunk, hogy Brad Pitt lesz a főszereplője, és állítólag Margot Robbie és Tobey Maguire is beugranak mellé.

Antlers

Tervezett premier: október 29.

Keri Russell a főszereplője ennek a súlyosnak tűnő horrornak, amit bizonytalan időpontra csúsztattak, de idén már mindenképp láthatjuk valamilyen formában.

Stillwater

Tervezett premier: 2021

A Spotlight rendezője, Tom McCarthy Matt Damonnal meséli el egy apa történetét, aki Franciaországba utazik, hogy megmentse gyilkosságért lecsukott lányát.

Végtelen útvesztő 2 (Escape Room 2)

Tervezett premier: 2021

Ha szeretted az első részt, akkor tessék, jön a második. Mindenkinek, aki szereti.

Wicked

Tervezett premier: december 22.

A nagysikerű Broadway-musical most már moziban is megnézhető lesz karácsony környékén.

Blazing Samurai

Tervezett premier: június 10.

Egy animációs film, amit valószínűleg eredeti hanggal lesz a legjobb nézni, ugyanis maga Samuel L. Jackson adja a hangját a főhősnek, ráadásul olyan szinkronhangok érkeznek mellé, mint Mel Brooks, Michael Cera, Ricky Gervais és Michelle Yeoh.

Shadow in the Cloud

Tervezett premier: 2021

Nem tettünk volna nagy téteket arra az első trailer alapján, hogy nézhető lesz, de állítólag ez a II. világháborús, szörnyes, repülős, a fizika törvényeire fittyet hányós film nagyon is szórakoztató.

The Power of the Dog

Tervezett bemutató: 2021

Benedict Cumberbatch és Kirsten Dunst szerepelnek ebben a drámában, ami egy testvérpárról szól, akik egymásnak ugranak, miután az egyikük megnősül. A film Thomas Savage regényéből készült.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

David Beckham közel négymilliárd forintra perli Mark Wahlberget

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés