Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Bandai Namco hamarosan piacra dob egy új Star Wars témájú játéktermi automatát, melynek ezúttal lesz egy kereskedelmi forgalomban is hozzáférhető Special Editionje. Hogy mit kapsz ennyi gubáért? Azonnal soroljuk.

A Star Wars Battle Pod hosszú ideje az első olyan játékautomata, mely a legendás űropera világában játszódik. Már csak ezért is akarsz magadnak egyet. Ezzel a trailerrel gyorsan képbe helyezünk, hogy mire is számíthatsz.

Az automatáért egyébként potom tízmillió forintot kell kicsengetnie a játékterem-tulajdonosnak, melyért ezt a gyönyörűséget állíthatja be a terem közepére:

Ez persze kereskedelmi forgalomban a pórnép számára nem elérhető, így ha egy ilyet szeretnél a hálószobádba, akkor először is alakítanod kellene egy céget, profilba vágó tevékenységi körrel. Ezután már csak ki kell találnod egy mindent vivő magyarázatot arra az esetre, ha a szimpatikus NAV-os úriember meg találná kérdezni, hogy miért írtad le az adódból a cuccot, ha egyszer magánhasználatra áll az ágy mellett.

Áh, inkább hagyjuk! Amúgy meg ne garasoskodj! Nézd csak meg, mennyivel jobban néz ki a magánhasználatra gyártott Battle Pod!

Az ára persze nem kicsit borsosabb, mint a fapados játéktermi verziónak, de a vételár egy csomó extrát rejt magában. Kezdjük azzal, ami kiveri a szemed: a dizájn. A Darth Vaderes és a lázadók látványvilágát idéző változatok olyan jól néznek ki, hogy ha ránk hallgatsz, azonnal megveszed mindkettőt. Emellett a géped ülése valódi bőrből, a burkolat speciális anyagból készült és kapsz egy tök szuper felhasználói kézikönyvet, amivel a kezelés egyszerűen gyerekjáték. Ez még nem minden! A nevedet és a gép sorszámát egy táblába gravírozzák, illetve felpakolják a stáblistára is, ami már önmagában megér néhány millió forintot. (Vagy nem.)

Ha úgy döntenél, hogy az életed csak egy ilyennel lehet teljes, akkor megint csak vakarnod kell a fejed, ugyanis a Battle Pod csak Japánban lesz elérhető és egyelőre nincs hír nemzetközi forgalmazásról. Persze egy igazi fanatikust egy ilyen apróság nem fog visszatartani.

(via Kotaku)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.