Gyere velünk a 47 méter mélyen premier előtti vetítésére a cápák közé
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudod, hol szeret a cápa? Többnyire sehol, de nem is a túláradó szeretet miatt nézünk cápás horrorokat. Most velünk jöhetsz, hogy megnézd a legújabbat.

Ki tudja, miért vonzódunk annyira a cápás filmekhez, de vonzódunk, nincs mese. Szeptember 21-én kerül mozikba a 47 méter mélyen, amelyben két lány kerül nagy bajba, amikor egy rácsos ketrecben alámerülnek egy jó kis cápanézésre, majd mikor elszakad a kötél, ráébrednek, hogy ennek a kis kalandnak bizony nem lesz jó vége. Se levegő, se jó kilátások, csak cápák, cápák mindenhol. Most velünk jöhetsz megnézni ezt a mozit, 90 páros jegyünk van ugyanis a 47 méter mélyen premier előtti vetítésére. Ha jönnél, akkor nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre:

Hol kerülnek bajba a lányok a cápákkal?

A. Mexikó
B. Hawaii
C. Kanári-szigetek

A helyes válasz betűjelét küldd el teljes neveddel együtt a jatek@player.hu email címre szeptember 17. 10:00-ig. A tárgy mezőbe ezt írd: Cápa. A vetítés helye és ideje: Cinema City Westend, 2017.09.19. 19:00. A nyerteseket emailben értesítjük. Jó játékot mindenkinek! És végül még egyszer jöjjön ez a pazar klasszikus, mert muszáj.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.