Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

James Gunn már bizonyára ezerszer megbánta, hogy tíz éve pedofíliával és nemi erőszakkal viccelődött. Egy stand-up komikus simán elsétál az ilyesmivel, de úgy tűnik, a Disney-nél nem csípik a fekete a humort.

Már kifejtettük a véleményünket erről az egész hajcihőről. Ha érdekel, itt csekkolhatod, mennyire buktunk ki a kirúgás hírére:

De ha nincs kedved olvasni, akkor ennyivel összefoglaljuk a lényeget: rendkívül képmutatónak tartjuk a Disney döntését.

És ezzel nem vagyunk egyedül. A rendező visszahelyezése érdekében nemcsak rajongói petíció indult, de az A galaxis őrzői színészei is kiadtak egy nyilatkozatot, melyben kifejtették, hogy egyáltalán nem örülnek a döntésnek.

A Draxot alakító Dave Bautista ment a legmesszebb: felszólította az egeres céget, hogy amennyiben nem fogják a franchise harmadik részéhez felhasználni Gunn szkriptjét, inkább bontsanak vele szerződést.

Aztán jött a hír, hogy a Marvel Studios vezetősége is megkereste a Disney döntéshozóit, hogy a rendező visszahelyezésének lehetőségéről tárgyaljanak, ami már több mint biztató fejlemény. Igen ám, de végül az egészből nem lett semmi.

A Variety szerint ugyanis a Walt Disney feje, Alan Horn nem rég magával Gunn-nal is találkozott, és személyesen mondta el neki, hogy sajnos nem vehetik vissza a produkcióba.

Miki egér ebben tehát hajthatatlan, ahogy abban is, hogy ha törik, ha szakad, az A galaxis őrzői harmadik részének forgatását 2019-ben el kell kezdeni.

Az új rendező személye eleddig még nem ismert, de a verebek már azt csiripelik, hogy a Warner nagyon szeretné James Gunnt berántani a DC filmes univerzumába.

Reméljük, összejön nekik, hátha végre látnánk egy jó DC-s képregényfilmet is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.