Érdekes hírek érkeztek az Obi-Wan Kenobiról készülő mozival kapcsolatban

Aki figyelemmel kíséri a Star Wars-franchise alakulását, annak a puszta tény, hogy film készül Kenobiról, nem lesz nagy meglepetés, de azért van néhány konkrétum, ami még őket is érdekelheti.

Az Obi-Wan-moziról egy ideje már lehet hallani ezt-azt, most azonban befutott egy a pletykáknál egy fokkal komolyabb info a Belfast Telegraphtól. A lap ugyanis úgy tudja, hogy amint a Trónok harca utolsó évadának forgatását befejezik a belfasti Paint Hall stúdióban, a Lucasfilm beköltözik az HBO stábjának helyére és megkezdi a film munkálatait.

Ennél még egy fokkal érdekesebb, hogy George Lucas már szemlézte a forgatás helyszínét, ami, tekintve, hogy az öreg nem sok szerephez jutott az új Star Wars-mozik forgatása során, a rajongók számára felér egy kisebb szenzációval.

Egyelőre nem világos, hogy Lucasnak pontosan milyen lapot osztott a Disney, de azt a szaksajtó jól informált szereplői már biztosra veszik, hogy Obi-Wan szerepében Ewan McGregor tér majd vissza.

Nos, érdekes hírek, de minket egyelőre jobban érdekel, hogyan sikerült a Disney-nek megugrani a Han Solóról készült mozit.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon