Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Röviden: az A galaxis őrzői-franchise-t csúcsra járató rendező tíz éve elég ízléstelen viccekkel szórta tele a Twittert, melyek most ismét felkerültek a netre, a Disney pedig szinte mérlegelés nélkül zavarta el a fenébe korábbi kedvencét.

A sztorival már mi is foglalkoztunk egy elég mérges cikkünben. Itt van megint, ha eddig lemaradtál volna róla:


Az azóta eltelt időben a rajongók elkezdtek aláírást gyűjteni annak érdekében, hogy a Disney vonja vissza a döntést, amit több iparági szereplő is megosztott. A petíció persze inkább egyfajta kiállás, mint gyakorlati haszonnal kecsegtető kezdeményezés, hiszen egy akkora cég, mint a Disney nem teheti meg, hogy az internet népe mondja meg számára, merre van előre.

Az azonban már beszédesebb, hogy az A galaxis őrzői sztárjai is megszólalnak az ügyben, és nem igazán a cég döntése mellett érvelnek.

A sort Dave Bautista, azaz Drax kezdte, amikor a Twitteren a következőképp nyilatkozott:

Később aztán megszólalt Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamorra), Karen Gillan (Nebula) és Pom Klementieff (Mantis) is, és mindannyian nyilvánvalóvá tették, hogy Gunn mellett állnak. Néhányuk egy kicsit burkoltabban fogalmazott, mint például Saldana, aki csak annyit írt, hogy az A galaxis őrzői-csapat (vagyis az ő szavaival: család) MINDEN tagját szereti, de Pratt már konkrétabb volt, és ő le is írta James Gunn nevét.

Persze tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni, de ha valamikor, akkor most jött el az ideje, hogy Miki egér egy kis önkritikát gyakoroljon.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.