Akiktől olvad a szappan – A latin telenovellák legszexibb színésznői
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A mexikói, venezuelai vagy kolumbiai sorozatokat még az ellenségeinknek sem kívánjuk. Ezeket a bennük szereplő csajokat viszont annál inkább.

 1. 10/10


  Ana Lucía Domínguez

  A 29 éves, kolumbiai színésznőt nyilván sokkal szívesebben nézzük a fotóin, mint az olyan sorozataiban, amilyen A szenvedélyek lángjai, aki azonban mégis a tévében szeretné látni, az várja ki, amíg nálunk is elkezdik sugározni a Perro Amor című szappanoperát. Vagy ha már nagyon nem bírunk magunkkal, akkor szerezzük be a Bazi nagy gringó lagzi című filmtörténeti eposzt.

 2. 9/10

  Vanessa Villela

  Bármennyire is furcsán hangzik, a Csoda Manhattanben tipikus mexikói telenovella, amelyben ott tündököl ez a gyönyörű lány, de a hazai közönség az Eva Luna, illetve a Második élet című remekművekből is ismerheti. Ahogy elnézzük, lehet, hogy rá kellene csúsznunk a mexikói szappanra, bár tény, hogy a szebbnél szebb színésznők látványa nem igazán pótol minket a történetért.

 3. 8/10

  Genesis Rodriguez

  Na ez a nő tipikus esete annak, hogyan lehet bekerülni Hollywoodba egy gyönyörű testtel. Genesis olyan számunkra (szerencsére vagy nem) ismeretlen sorozatokkal kezdte, mint a Doña Bárbara, vagy a Prisionera, de legutóbb Schwarzenegger visszatérő Erőnek erejével című mozijában (kritikánkat itt olvashatod) szerepelt az öreg izomkolosszus ellenfelének oldalán, de a Törtetők-sorozatban is megmutatta bájait pár részen keresztül. Nagy jövő áll még előtte.

 4. 7/10

  Sandra Echiverría

  Mond valakinek valami A végzet hatalma című, nálunk is ismert sorozat? Ha nem, akkor nézzünk utána az isteni Sandrának, és egyből érdekelni kezd majd minket is. Persze nem a történet. De ha csak kevésbé rossz alkotásokban szeretnénk látni a hölgyet, akkor vegyük elő Oliver Stone legutóbbi Vadállatok című filmjét (kritikánkat itt olvashatod), melyben a főgonosz lányt alakította, és még egy rövidke szexjelenetet is kapott benne. Bár most előre szólunk, semmi extrára nem kell számítani.

 5. 6/10

  Adriana Fonseca

  Ez a gyönyörűség egyenesen a Rosalinda-ból érkezett, amelyben ugyebár Thalia sem volt éppen egy rondaság. Adriana, a mexikói csoda nem nagyon kap főszerepeket, így nem érdemes miatta (sem) telenovellákat nézni, ellenben fotói egyszerűen gyönyörűek, ráadásul nézegetésük közben nem kell azt hallgatni, hogy valójában ki kinek az anyja vagy apja.

 6. 5/10

  Paola Rey

  Még egy szépség A szenvedélyünk lángjai-ból. Lehet, hogy a sorozatot valóban nézni kellene? A hölgy azért is más, mint társai, mert hobbijai közé tartozik az autóversenyzés, olykor-olykor zenéket is szerez, titkos vágya pedig, hogy a Broadwayen kapjon szerepet. A szereposztó díványok hatalmas lelkesedéssel várják.

 7. 4/10

  Gaby Espino

  Az Ördögi kör sztárja orvosnak készült, de táncos lett belőle. Mondjuk ha dokiként dolgozna, akkor is biztosan csak férfiak járnának hozzá. Ilyen testű orvosoknak itthon is nagyon örülnénk. De a lányból színész lett, így csak a tévé képernyője marad, ha kapcsolatba szeretnénk vele lépni. Vagy egy út Venezuelába.

 8. 3/10

  Sara Maldonado

  Ez a tüzes tekintetű mexikói istennő legutóbb a Dél királynője című szappanoperában tűnt fel néhány rész erejéig, ha nem láttuk, igyekezzünk pótolni az epizódokat, de ha nem akarjuk a végletekig lefárasztani agytekervényeinket, akkor vegyük elő fotósorozatait, sokkal jobban járunk velük. Szépségét egyébként hazájában is díjazzák, szó szerint is, az egyik helyi magazin szépségversenyét például csont nélkül nyerte 2001-ben.

 9. 2/10

  Paola Toyos

  A nőszemély sorozatát, a Mi vida eres tú-t ugyan nem vetítették otthon, de lehet, hogy kellett volna. Paola ugyanis talán az egyik legszebb mexikói szappansztár, aki egyáltalán nem szégyellős típus: tavaly, 38 éves korában ledobta magáról a textilt egy magazin kedvéért, a látvány alapján pedig azt tudjuk mondani, hogy lazán letagadhatna tizenöt évet is.

 10. 1/10

  Carmen Villalobos

  A Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! című, erősen idegesítő sorozat csak azért volt elviselhető, mert szerepelt benne a kolumbiai Carmen. A kicsit kislányos, nagyon szexi mosolyú csaj azóta már a Szalamandra című remekműben is lecsapott. Hazája egyik legszebb nőjeként tartják számon. Mondjuk a verseny arrafelé igencsak erős, de nem csodálkozunk a kijelentésen.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.