Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bizonyos cégek tudják, hogyan kell rávenni a férfiakat a vásárlásra. Így.

Ann Summers

Ebben a szösszenetben remek módon alül öltözött lányok kézbesítenek ilyen-olyan fatermékeket a kedves ügyfélnek. Hát, ha a házhoz szállítás ilyen, akkor naponta is képesek lennénk fizetni érte komolyabb összegeket, még akkor is, ha allergiásak vagyunk a fára.

Victoria’s Secret

Vajon milyen is legyen a legnépszerűbb fehérneműgyártó cég reklámja, vagy ha úgy jobban tetszik, Valentin-napi videós üdvözlőkártyája? Pakoljuk tele a legjobb modellcsajokkal, forogjanak szexin, és mondják azt a nézőnek, hogy szerelmesek belé. Egyéb kérdés? Kérjük, fáradjon a kasszához! Köszönjük!

Agent Provocateur

A Transformers harmadik részéből ismert Rosie Huntington-Whiteley vajon kedves párját, Jason Stathamet is így szívatja meg, ha elfelejt valamilyen ünnepet vagy évfordulót? És mi van akkor, ha nem felejti el? Kíváncsiak lennénk egy olyan videóra is, ami az utóbbi lehetőséget mutatja be.

Teleflora

Férfiak, mindenképpen vegyetek virágot a barátnőtöknek/feleségeteknek, mert Adriana Lima azt mondta. És ha ő azt is hozzáteszi, hogy adj, mert akkor valami viszonzást is várhatsz, akkor az úgy is van. Tehát irány az első virágbolt.

Myla

Nem túlságosan bonyolult reklámsorozat, amely némi fehérneműt igyekszik a kedves férfiak figyelmébe ajánlani egy olyan szépséges modellel, akin még egy lazán kivágott liszteszsák is remekül állna.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.