Ezekre szakad majd le a föld a Szigeten

Tíz sláger, ami alatt próbálj meg életben maradni a küzdőtéren. Parti lesz. Nagy parti.

Blink-182: All the Small Things

Az hagyján, hogy már évek óta csiripelik a madarak, hogy eljön felénk az összeállt Blink, és most végre megkapjuk, de végre bulizhatunk a ’99-es Enema of the State-album egyik legnagyobb slágerére is. És fogunk. Mintha nem lenne holnap.

Bastille: Pompeii

Az utóbbi évek egyik legkellemesebb rádiós dala, amit gyakorlatilag mindenki szeret. A Bastille ezzel az egy nótával bebiztosította magát évekre, de azért a következő lemezükre illik valami hasonlóan jót írniuk. Nem valószínű, hogy menni fog, de hátha.

Skrillex: Bangarang

A legugrálósabb Skrillex-sláger, persze nem arról van szó, hogy a többire képtelenség bulizni,de ez kéremszépen négynegyed a legjobbak közül, olyan droppal, hogy ha erre nem ugrasz fel, akkor innod kell még egy kávét.

Outkast: Hey Ya!

Mert ezt mindig akartuk hallani élőben. Nincs olyan buli, ahol ne tennék fel. Nincs olyan helyzet, amikor ne hallgatnánk meg. És ha elkezdődik, nem lesz olyan ember a környéken, aki ne üvöltene és ugrálna. Az isten irgalmazzon annak, aki passzív akar maradni!

Imagine Dragons: It’s Time

És még egy nagyon kellemes rádiós sláger, talán az egyik legnagyobb, és ezt sem lehet megunni. Az Imagine Dragons nyilván a koncert vége felé fogja ellőni, ha nem akarsz teli torokból üvölteni, és ugrálni a refrénre, fáradj a legközelebbi bárhová máshová.

Macklemore & Ryan Lewis: Can’t Hold Us

Nagy valószínűséggel kiürülnek a budapesti turkálók Macklemore és kisbarátja bulijára, úgyhogy csakis azt lehet jósolni, hogy egy rettenetesen megtöltött Nagyszínpad előtti tér fog rettenetesen bulizni erre a dalra, de a Thrift Shop is esélyes egy erős megmozdulásra.

Korn: Freak on a Leash

Something takes a part of me - kezd bele mondandójába Jonathan Davis, picit leültet, hogy aztán a refrénre robbanjon a bomba. És ami akkor következik, amikor a sok bumtattabummnannaina után kimondja a mágikus go-szót, akkor bizony vagy sodródunk az árral, vagy menekülünk messzire.

The Prodigy: Invaders Must Die

Volt már olyan Sziget, ahol ne csinált volna nagy parádét a Prodigy? Lehet őket cikizni azzal, hogy mindig itt veri őket a nyavalya, de egy olyan bandáról van szó, akik még mindig igen nagy helyeket töltenek meg bárhol. Az Invaders Must Die pedig bármelyik nagy helyen úgy szól, hogy attól nem maradsz állva.

Jimmy Eat World: The Middle

Minden idők egyik legnagyobb partirockslágere végre élőben a Szigeten. Hát mi mást tennénk, mint hogy elhelyezkedünk valami jó helyre, és együtt ugrálunk rá körülbelül megszámlálhatatlan emberrel? Maximum annyit, hogy táncos cipőt húzunk aznap estére. Is.

Calvin Harris: Feel So Close

Modernkori klasszikus, nem létezik olyan buli, amit ne dobna fel. Még azok is imádják, akik egyébként nem vonzódnak a lakossági dance-hez. Talán a gitártéma miatt. Ki tudja. De nem is érdemes ezen agyalni. Élvezni kell, és bulizni rá többtízezer emberrel együtt.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon