Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Heino – Deutsche Weihnacht

Az örök Heino továbbra sem tanult meg öltözködni, ellenben photoshopolni sem. Ezen a gyönyörű borítón egyébként meglepő macsóságról tesz tanúbizonyságot, a művész ugyanis rettenet pulóverére nem húzott kabátot, hiszen egy igazi férfi röhögve viseli a mínuszokat.

Christmas n’ Memphis

Kevesen tudják, de Télapó tulajdonképpen nem csak ajándékot szállít a gyerekeknek, hanem drogot is a csöppségek szüleinek, a Húsvéti Nyúl és kartellje azonban nem nézheti jó szemmel az öreg pocakos térhódítását, emberei leszámolni készülnek vele.

Karácsony Jimmyvel

Sokat nem lehet elmondani erről a remekműről, hacsak azt nem, hogy ilyen parádés Photoshop-használatot talán még sehol sem lehetett látni. Jimmy szinte beleolvad a tájba, bár talán mi is egy kicsit soknak érezzük a jobb oldalt elburjánzó csengettyűk mennyiségét. Kilenc? De tényleg?

Christmas with Kico

A borítón a Mikulást abban a nagyon ritka pillanatban kapta lencsevégre a fotós, amikor egy másodpercre van csak attól, hogy felrúgja az ötéves Pistikét, mert már megint űrrakétát kért karácsonyra. Egy másik verzió szerint azonban maga a Télapó is remekül tudja hozni a híres Kék Acélt.

Paul Holt – Fifty Grand for Christmas

Az előadó olyannyira menő a Kiss zenekartól szervált gitárjával, hogy még csajokat is sikerült maga mellé állítania. Azt mondta nekik, tele van pénzzel, a csajoknak azonban nem tűnt fel, hogy minden egyes bankjegyen Paul képe látható. Ilyen egy igazi sikersztori.

Perry Como – Christmas Album

Gyerekek, valahová el kellene helyezni Como úr fejét a borítón! Mi legyen? Tegyük középre? Máshová nem fér! Na? Jobb ötlet? Mindegy, én odateszem, aztán lesz, ami lesz.

The Surfers – Christmas from Hawaii

Azért Hawaiin sem viszik túlzásba a Photoshop-oktatást, a hajós srácok ugyanis az egyik nagyon jó fotójukat lepasszolták a helyi fotógurunak, hogy ugyan applikáljon már rá egy igencsak meglehetősen ronda fenyőfát, ha megkérhetik rá. A művelet felemásan sikerült…

White Christmas

A koreai előadó csúnyán begombázva ment el lemezének fotózására. Mikor megkérdezték tőle, mit hallucinál ilyen jókedvűen, azt mondta: „Hatvanas évekből megmaradt színes lámpákat egy nagy csillár alatt, tündérbogaraim”. A látomás nagyon hatásosnak bizonyult.

Delhusa Johnny – Karácsony

Amennyiben a szent ünnepre gondolunk, valamiért nem szokott eszünkbe jutni egy kiszáradt fa, valamint egy komplett lángoló erdő. Nem úgy a borítót készítő csapatnak.

The Kingston Trio – The Last Month of the Year

A hármasfogat annyira viccesfiúsra vette a figurát, hogy nem átallott az ajándékok fa alá csempészése közben egymás fülébe nyúlni a higiénikus ajándékosztás érdekében. A fotós elhatárolódott a művelettől, de hát mit volt mit tenni.

Az előző kör megvolt? Ha nem, akkor ide tessék kattintani: A legrosszabb karácsonyi lemezborítók - Vol. 1

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.