Hörgő Miley, metál Timberlake, polka Manson – Feldolgozások, amiktől sírni fogsz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Andy Rehfeldt egy isten. Ő az, aki világslágerek koncertvideóit gyúrja át eredeti énekkel valamilyen teljesen más stílusba, te meg röhögsz, ameddig össze nem csuklasz. És még utána is.

Korábban már bemutattuk a Mester előző munkáit, azóta azonban nagyon megszaladt a művész keze, és legyártott olyan alapvetéseket, amelyeket nem tudunk nem bemutatni.

Justin Timberlake – Suit & Tie (metál verzió)

Bár igazából kifejezetten bírjuk Timberlake úr munkásságát, de sosem vallanánk be, ez a metálosított cucc egészen működőképes, annyira, hogy szeretnénk, ha felvenné a művész úr a setlistjébe.

Miley Cyrus – Wrecking Ball (death metál verzió)

Őszintén szólva ezzel a fejjel és ezzel a cuccal ki is néznénk a produkcióból, hogy egy divat death metál-banda adja elő. Ahogy Mileyt elnézzük, lehet, hogy ide tart az útja.

Mötley Crüe – Girls Girls Girls (bossa nova verzió)

A dolgozzunk fel ismert dalokat teljesen valószínűtlen stílusban-versenyt könnyedén nyerné meg ez a mű, ami a vokalista csajok táncával és ezzel a koncertklippel együtt üt igazán. De nagyon nagyot.

The Animals – House of the Rising Sun (death metál verzió)

Van valami nem kicsit perverz abban, hogy férfiak öltönyökben és bukósisak-frizurában játszanak metált. Félelmetes, na.  De tényleg, ezután ha valaki nem találja ki a hasonló stílussal vezetett metálbandát, az őrült.

Ozzy Osbourne – Children of the Grave (reggae verzió)

Szinte kísérteties, Ozzy visító hangja mennyire illene egy reggae dalhoz, de Osbourne úr hivatalosan sosem fog elkalandozni a stílus felé, hacsak nem csúszik rá nagyon a fűre. Mondjuk ennek is megvan az esélye.

Kanye West – Love Lockdown (polka-fingmetál verzió)

Igen, fingmetál. A főnök még ezt is kifejlesztette nekünk, de szerencsére nem sokáig élvezhetjük a stílust. Kanye minden bizonnyal utálja ezt a változatot, mint ahogy a világon létező dolgok 90%-át.

Marilyn Manson – The Beautiful People (polka verzió)

Végül jöjjön az a videó, ami beviszi a kegyelemdöfést, Manson bácsi alapműve polka változatban, nem is tennénk hozzá semmit, váljék egészségünkre!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.