A The Hollywood Reporter igazi bombahírrel sokkolta a Marvel- és a Star Wars-rajongókat: a Marvel filmes univerzumának felépítése után Kevin Feige új feladatot kapott.

Eddig ugyan a csúcsproducer kizárólag a képregényfilmek világában mozgott, a Disney most azonban egy másik terepen is kamatoztatni akarja a tehetségét: megbízta a Skywalker-saga utáni Star Wars-univerzum csinosítgatásával.

Erről a Disney társelnöke, Alan Horn beszélt, amikor elmondta, hogy rendkívül izgatottan várják, mi sül ki Kathleen Kennedy, és új csapata (ide értve már Feige-et is) együttműködéséből. A Lucasfilm egyébként nemcsak a Star Wars-univerzum további sorsát egyengeti, de az Indiana Jones-franchise felélesztésén is dolgoznak.

Vagyis szó sincs arról, hogy a 8 Oscar-díjas alkotással büszkélkedő Kennedy-t a Disney le akarná cserélni, a meglepő inkább az, hogy Feige-et a projektre állították, hiszen mindenki azt hitte, hogy a Fox felvásárlása miatt a Marvelhez kerülő szuperhősös filmes jogok miatt a producer elfoglaltabb lesz, mint valaha.

De annyira, hogy a Sony egyenesen ezt jelölte meg a Marvellel való szakításuk igazi okaként.

A THR azt is megjegyzi, hogy információik szerint Feige már ki is nézett valakit az új történetfolyam egyik főbb karakterének szerepére, bár ennél pontosabbat egyelőre nem tudtak megosztani a nyilvánossággal.

Nos, te mit szólsz a hírhez?

Örülsz neki, hogy Kevin Feige Star Wars-mozin dolgozik?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon