Azt már eddig is tudtuk, hogy a Bosszúállók negyedik része végleg le fogja zárni a Marvel filmes univerzumának harmadik fázisát, vagyis elméletileg pontot fog tenni annak a folyamnak a végére, amit anno az első Vasember-mozi indított el, még 2008-ban.

Az első három fázisban így összesen 22 filmet tesz le az asztalra a Disney, ami pedig utána következik, arról egyelőre csak halvány fogalmunk lehet. Kevin Feige, az Marvel filmes univerzumának atyaúristene a Vanity Fair-nek elmondta, hogy

Megértjük, ha erre összeszorul a szíved, hiszen ez egyáltalán nem hangzik valami biztatóan az eddig megkedvelt hősökre nézve.

Feige azt is elmondta, hogy az említett film szó szerint kettévágja a szuperhősös kánont, és hogy jól tudja, ez egyáltalán nem olyan módon fog megtörténni, ahogy azt a nézők várnák.

Hogy mi jön utána, arra vonatkozóan a stúdiófőnök nagyon homályosan fogalmazott. Az biztos, hogy a Bosszúállók 4 után az első Marvel-film a Pókember: Hazatérés folytatása lesz, ami jó hír lehet a hálószövő rajongói számára (nincsenek kevesen).

Azt is tudhatjuk, hogy az A galaxis őrzői harmadik része fogja útjára indítani a negyedik fázis filmeken átívelő fő történetszálát, így nyilvánvaló, hogy a földi hősöknek ismét valamilyen intergalaktikus veszedelemmel kell majd szembenézniük.

Amire nagyon felkaptuk a fejünket, az Feige azon kijelentése volt, hogy a Marvel Studios már most elkezdett dolgozni a következő 20 film előkészítésén, ezek pedig "teljesen mások lesznek, mint amit megszokhattunk". Ehhez a Disney-főnök Bob Iger még azt is hozzátette, hogy olyan világokon dolgoznak, melyek teljesen elkülönülnek az eddig látottaktól és egymástól is, nem csak földrajzilag, de időben is.

Az bizonyos, hogy a 20 filmből álló tervvel a Marvel az elkövetkező tíz évre simán el fog látni minket szórakoznivalóval.

Képregényfilm-rajongók, lehet örülni!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon