A saját apját fogja eljátszani Vin Diesel tízéves fia a Halálos iramban 9-ben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Halálos iramban 9-ben nagy veszély leselkedik a családra egy családtag képében, ugyanis kiderül, hogy Dominic Torettónak, azaz Vin Dieselnek van egy fivére, akinek a jelek szerint nem olyan fontos a család, mint a családja többi tagja számára.

Na igen, ez van, ha az ember nem hajlandó nyolc részen keresztül tudomást sem venni a családfája egyik nagyon közeli ágáról: a tesó most bekopog és rohadt pipa, amiért eddig egy családi összejövetelre sem hívták meg.

Az öcsikét John Cena alakítja, akit egyébként eléggé bírunk, mert már többször bizonyított komikusi szerepekben, és amúgy a szíve mélyén ő is családcentrikus, még ha ezt a filmben jól is leplezi.

Szóval lesz egy kis parázs családi kupaktanács, ami miatt a filmben meg kell majd mutatni azt is, hogyan évődtek gyerekként a Toretto-család legfiatalabb tagjai, ehhez pedig ugye szükség volt gyerekszínészekre.

Szerencsére Vin Dieselnek van egy igazi családja is, benne egy igazi tízéves fiúval, akit valószínűleg előválogató nélkül sikerült betolni a produkcióba, és ezúttal nem is érdemes panaszkodni a protekció miatt.

C.S.A.L.Á.D.

Hiszen a család mindenek felett ugye – ezt egy Torettónál jobban senki nem tudhatja –, szóval a kis Vincent fogja játszani a moziban apja tízéves verzióját, és ezzel össze is ér a (családi) kör.

A kissrác amúgy forgatási naponként 1005 dollárt kapott zsebbe, ami egy ilyen produkciónál az aprópénznél is kevesebb, szóval nem ebből lett feltöltve Dieselék családi kasszája.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.