Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

getsomestarbs valami nagyon furcsára bukkant a Simpson család 2009-es évadában és nem volt rest, a korszakos felfedezést gyorsan közzé is tette a Redditen. Zavart érzünk ez Erőben.

A 21. évad első részében, ami a keresztségben az Akárki Homer (eredeti cím: Homer the Whopper) címet kapta és amit az USA-ban 2009. szeptember 27-én mutattak be (Magyarországon csak 2011. november 6-án került képernyőre) bukkant fel a következő kép:

Amint láthatod, a fiktív filmstúdió bejáratánál büszkén hirdetik a Star Wars: The Apology - azaz Bocsánatkérés -, illetve az Alvin és a mókusok című agyzsibbasztó sorozat új részének bemutatóját.

Hogy mi ebben a fura? Csupán csak annyi, hogy a Star Wars: Az ébredó Erő-t Amerikában ugyanazon a napon mutatták be, amikor a mozikba került az Alvin és a mókusok - állítólag botrányosan szar - új része Alvin and the Chipmunks: The Road Chip címmel. Arról nem is szólva, hogy a Star Wars új része a kult rovat egybehangzó véleménye szerint (dupla kritikánkat itt és itt találod) olyan jól sikerült, hogy az simán felér egy bocsánatkéréssel George Lucas szégyenletes előzménytrilógiája miatt. (Emlékeztetőül: a Disney csak 2012-ben vásárolta meg a Lucasfilmet.)

Na, ehhez is tutira van valami köze az Illuminátusoknak!

(via Moviepilot)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.