A Sony inkább tutira megy a Venom korhatár-besorolásával

Kiderült néhány dolog a Tom Hardy nevével fémjelzett, és október 4-én érkező Venom című képregénymoziról, mely Pókember egyik legnagyobb ellenfelének megszületését dolgozza fel. Ha az eddigi trailerek alapján egy igazán tökös szimbiótában reménykedtél, akkor most csalódni fogsz.

Az egyik új infó a film hossza, amitől azért senki nem fogja elkezdeni nyiszálgatni az alkarját: 112 perces lesz a menet, ami nem is rövid, nem is hosszú. Erre a filmidőre szokás azt mondani, hogy pont elég.

A másik hír viszont lehet, hogy elszomorít néhány rajongót, a Sony ugyanis PG-13-as korhatár-besorolással küldi a mozikba a filmet, ami azt jelenti, hogy azt 13 éves kortól bárki megnézheti.

Ez csak azért fura, mert a trailerek azt sugallták, hogy ebben a feldolgozásban az antihős bizony gonoszokat fog elevenen felzabálni, a véres, felnőtteknek szóló képregényfilm pedig a Deadpool és a Logan óta egyáltalán nem hangzik rosszul.

Mi is elkezdtünk reménykedni abban, hogy Tom Hardy Venomja nem fog finomkodni, de a Sony végül úgy döntött, hogy családbaráttá teszik a feldolgozást, aminek csupán annyi az oka, hogy nem akarták kizárni egy esetleges közös film lehetőségét Pókemberrel.

Ettől persze még lehet jó a végeredmény. A stúdió mindenestre nagyon bizakodó; arra számítanak, hogy a Venom meg fogja dönteni az októberi box office rekordokat.

Nos, meglátjuk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon