Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Volt ezen a héten is minden, mint a búcsúban. Már megint rengeteg magyar klip jött ki.

Punnany Massif feat. Bankos – Tovább

A Punnany ezúttal Bankossal lép tovább, ami eleve jót jelent, a Tovább viszont nem miatta az egyik legjobb cucc, amit az utóbbi időkben összehoztak. Laza, táncolható, szerethető. Szeptember 20-án meg lehet élőben is hallgatni a Parkban.

Fran Palermo - Jeopardy

A Fran Palermo hozta össze a hamarosan mozikba kerülő FOMO egyik betétdalát, amihez most megjött a klip is. Ha a film is olyan lesz, mint a dal, akkor nagy bajok nem lesznek.

DR BRS x Jazz+Az – Ma jól vagyok

A Jazz+Az megint aktivizálja magát 2020 februárján egy koncertre, DR BRS ennek örömére feldolgozta a banda egyik legismertebb dalát, amihez Geszti Péter rappelni is beugrott.

A Kutya Vacsorája – Ízbomlás

A Kutya Vacsorája valamiért csak most forgatott klipet A szerelem hétszer című lemezének egyik dalához, ami azért is fura, mert a lemez tavaly februárban jelent meg. Mindegy, jobb későn, mint soha.

Elefánt – Ég veled

Az Elefánt ritkán téved, és nem az Ég veleddel kezdte el a rossz szériáját, ez a borongós, táncos dal simán koncertkedvenc lesz, ráadásul bőven az év egyik legjobb magyar dala is.

Magashegyi Underground – A legszebb tévedésünk

A Magashegyitől kicsit idegen elsőre ez a dal, de A legszebb tévedésünk nem tévedés, inkább tökéletes lezárása a nyárnak Bíborkáéktól.

Igni – Eliszom mindenem

Igni nem szívbajos, az utcán sétálva issza a tequilát, a kocsmába érve viszont a gigaüveges Johnny is előkerül. Charlie Sheen ezt úgy hívja: hétfő.

Nági feat. BOM – Freedom

Nági dalának címe ugyan angol, de a szöveg a refrének kívül végig magyar, a szövegelésben pedig Bom is segít, akit mindig öröm látni. Kedves dal.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.