A Terminátor: Sötét végzet rendezője soha többé nem akar James Cameronnal dolgozni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hiába tért vissza James Cameron, Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger, most már biztos, hogy a Terminátor-franchise-t újjáéleszteni hivatott Sötét végzet méretes bukta, de akkora, hogy belátható időn belül biztosan nem kap új epizódot a sorozat.

Most pedig befutott egy újabb információ, ami kicsit még jobban megmagyarázza, miért nem lett igazán sikeres a film:

Cameron egy olyan alkotó, aki teljhatalmat gyakorol az általa terelgetett produkciók felett. Igaz, a Sötét végzet munkálataiban csak producerként volt jelen, de a jelek szerint nála ez jóval többet jelent a megszokottnál. Miller, a Deadpool rendezője elmondta, hogy a végső vágás miatt hatalmas harcokat folytatott Cameronnal és társproducerével, David Ellisonnal.

Ennek oka, hogy a rendezőnek és a producereknek, különösen Cameronnak néhány kulcsfontosságú kérdésben teljesen más elképzeléseik voltak.

Miller például azt szerette volna, ha a film elején a gépek legyőzik az emberiséget, míg Cameron ezzel nem akart kiegyezni. Ennél valószínűleg nem állt meg a konfliktusok sora, a rendező ugyanis a Collidernek adott interjúban kerek perec kijelentette, hogy többé nem dolgozna Cameronnal.

Azt egyébként maga Cameron is beismerte korábban, hogy a Sötét végzet végső vágása kész vérfürdő volt, és ő is mondott néhány nem túl hízelgő dolgot Millerről.

Például azt, hogy meglehetősen nehéz volt vele együtt dolgozni, hogy az ő vágása indokolatlanul hosszú volt, tele felesleges mellékvágányokkal, és hogy az Alita: A harc angyala rendezőjével, Robert Rodriguezzel ellentétben Miller nem a filmet magát akarta megcsinálni, hanem egy olyan verziót, ami teljesen a sajátja.

Ki lehet tehát jelenteni, hogy a legújabb Terminátor-film távolról sem ideális körülmények között készült el.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.