A Trónok harca Stannisét játszó színésznek fogalma sem volt, mi a fene folyik körülötte a forgatáson

Elég szar dolog lehetett Stannis Baratheonnak lenni. Mármint nemcsak azért, mert a trónkövetelő dicstelen halált halt Deres alatt, hanem azért is, mert a jelek szerint az őt alakító színész, Stephen Dillane egész végig azt sem tudta, mit csinál.

Ezt maga az aktor osztotta meg a The Times-szal, amikor a magazin a Trónok harca-beli tapasztalatairól kérdezte.

Elmondta, hogy egyszerűen képtelenség volt normálisan követni a sztorivonalat, még úgy is, hogy ő többé-kevésbé egy központi karaktert alakított a sorozatban. Épp ezért, általában halványlila gőze sem volt arról, hogy mit miért csinál, egészen a forgatás végéig, amikor már késő volt, hiszen felismerve az általa megformált szereplő motivációit, már nem kérhetett pótforgatást, hogy jobban eljátszhassa a jeleneteit.

Egészen addig kínozta az a gondolat, hogy az emberek egyszerűen hiteltelennek tartják az alakítását, míg végre be nem fejezte a sorozatbéli munkát.

Nem lehetett egyszerű. Saját elmondása szerint egyetlen támasza a Ser Davost alakító Liam Cunningham volt, aki a sorozatban is a jobbkezét játszotta, és aki teljes meggyőződéssel hitt abban, hogy amit csinálnak, tökéletes lesz a végére. Az ő kifejezésével élve, Cunningham lelkesedése "egyszerűen megható" volt.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon