Állítólag Henry Cavill kiszáll Superman szerepéből

A The Hollywood Reporter közölte a hírt, hogy információik szerint a színész kiszállni készül. Az ő értesüléseikkel pedig általában nem szokott baj lenni.

Nincs miért tagadni, hogy talán a Wonder Woman-en kívül egyik DC-mozi sem volt képes osztatlan sikert aratni. A Superman-filmekre ez különösen igaz, hiszen hiába ő az egyik legkedveltebb és leghíresebb képregényhős, ha Az acélember, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája a rivális Marvel elképesztő számaihoz hozzá sem tudtak szagolni.

Recseg-ropog a DC filmes univerzuma, melynek újabb jele lehet a szuperember szerepére betárazott Cavill távozása. A magazin ugyanis úgy tudja, hogy bár a Warner szeretett volna adni egy cameót a karakternek a jövőre érkező Shazam!-ban, egyszerűen nem tudták leegyeztetni a színésszel a dolgot.

Ennek egyébként nem tudni pontos okát. Nem valószínű, hogy egyeztetési problémákról lenne szó, hiszen a The Witcher című sorozat forgatása, melyre Cavill leszerződött, csak novemberben kezdődik. Sokkal valószínűbb, hogy emberünknek és menedzsmentjének is kezd elege lenni abból, hogy a DC-mozik egyszerűen nem klappolnak.

A magazin még azt is megemlíti, hogy egyes források szerint a Warner is elégedetlen a DC univerzum filmjeivel, és azt fontolgatja, hogy az egészet restartolja teljesen új színészekkel és új történettel. Mivel jelenleg a Wonder Woman az egyetlen olyan cím, ami némi eséllyel indulhat a Marvel filmjei ellen, talán nem is lenne ez a terv olyan nagy hülyeség.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon