Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Édes napok kezdődnek a Budai várban, Miskolcon még mindig dübörög a Cinefest, szépen siklanak a repülők Budaörsön, szóval nem fogunk unatkozni a következő héten sem. Ugye?

Placcc Fesztivál

Budapest, több helyszín

Szeptember 21–30.

Web: http://www.placcc.hu/

Az első Placcc Fesztivál 2008-ban azért jött létre, hogy népszerűsítse a Magyarországon akkor még kevéssé ismert helyszínspecifikus művészetet. A művészek a hatodik Placcc Fesztiválon, szeptember 21-e és 30-a között ismét meglepő, elgondolkodtató, provokatív és humoros akciókkal várják az újszerű élményekre fogékony közönséget Budapest számos pontján. Az idei rendezvény mottója: kép, hang, dizájn, játék. A fesztivál programját ezúttal is a műfaji sokszínűség jellemzi: audiovizuális városportré, okostelefonos városi játék, egyedi installációk és más meglepetések is várnak mindenkit a város több pontján.

9. Jameson Cinefest

Miskolc

Szeptember 23-áig

Web: http://www.cinefest.hu

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál az egyik legfontosabb magyar filmes eseménnyé nőtte ki magát, ennek örömére idén is exkluzív vetítések, koncertek, beszélgetések és kurzusok várnak minden kedves Miskolcra zarándokló filmőrültet.

Édes napok

Budapest, Budai vár

Szeptember 20–23.

Web: http://www.edesnapok.hu/

Az idei fesztivál már négynapos. Csütörtök nyílt szakmai nap, melyen a Magyar Édességgyártók Szövetsége a huszadik születésnapját ünnepli. A felnőtt látogatók ezen a napon olcsóbb belépővel mehetnek be. A rendezvényen természetesen jelen lesz az összes jelentős magyar csokoládé- és édességmanufaktúra, a legjobb kereskedők, valamint az ismert hazai és világmárkák. Elegáns koktél-, pezsgő- és borbárok lesznek a fesztivál több területén. Az esték a tavalyihoz hasonlóan a funky, soul, jazzkoncertek, a finom ételek és italok társaságában telnek.

1. Magyar Gliding Air Race

Budaörsi Repülőtér

Szeptember 21–23.

Web: http://www.garinfo.eu

A kifejezetten repülőmániásoknak rendezett eseményen gyakorlatilag minden látható lesz, ami repülésre alkalmas. A Gliding Air Race rendezvény a 75. születésnapját ünneplő Budaörsi Repülőtér ajándéka, a belépés ingyenes, így mindenki nyugodt szívvel mehet bámulni az eget.

ReklámFeszt

Budapest, Győr, Szeged

Szeptember 21-éig

Web: http://www.reklamfeszt.hu

Régóta hangoztatott vágy, hogy ezen szerteágazó marketingkommunikációs szakma egyes részterületei összehangolva, egységet alkotva hozzanak létre valami olyat, amely méltó a reklámvilághoz, valós képet mutat a szakmáról a szakmának és a nagyközönségnek egyaránt; mindezt úgy, hogy az egyes területek képviselői piaci súlyukhoz mérten, méltó egyedi megjelenést kapjanak, de egy nagyívű összefogás keretében valósítsák meg. Ez a ReklámFeszt alapötlete.

Egy olyan eseménysorozatról van szó, ahol a lehető legtöbb felületen, közegben, formában és módon mutathatja meg a marketingkommunikációs szakma ezer oldalát. A rendezvény lehetőséget ad arra a szakma elkötelezettjeinek, hogy egy olyan platform jöhessen létre, ahol mindenki könnyedén megtalálja azt, ami számára fontos, aktuális és érdekes. Itt minden a reklámról szól – a reklámkészítőkről, a reklámnak felületet adókról, a reklámot kutatókról, a reklámot fogyasztókról, a magyar és a nemzetközi reklámvilágról, és mindenről, amely valamilyen módon kapcsolódik ehhez a területhez.

Puskin Kuckó

Puskin Mozi

December 29-éig

Web: http://kucko.puskinmozi.hu/

Ősszel indul útjára a Puskin Kuckó programsorozat őszi tavaszi idénye, mely a legkisebbeknek szánt filmek mellett tartalmaz bábszínházi előadásokat, koncerteket, illetve számos meglepetést. A programok mellett a Puskin mozi felújított játszósarokkal is várja a gyermekeket, ahol az előadások előtt és után is jól érezhetik magukat a legkisebbek.

Tovább is van, mondjuk még? Olvasd a Player szórakozás rovatát!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.