Arról, hogy a Trónok harca utolsó évada mennyire volt jó vagy rossz, nem nyitunk vitát. Egyrészt még mi sem tudunk dűlőre jutni abban, hogy pocsék vagy remek volt, másrészt pedig úgy tűnik, ez egy soha véget nem érő vita lesz a rajongók között.

Ezzel szemben vitán felül áll, hogy az online fórumokon az elégedetlenek sokkal hangosabbak. Nem hiába áll most a nyolcadik epizód hatodik része 4,3 ponton az IMDb 185 ezer felhasználójának szavazata alapján, ami egy szégyenletesen moslék pontszám, viszont közel sem biztos, hogy reprezentatív. (Egy dühös rajongó azonnal szavaz, hogy lepontozhassa az utálat tárgyát, míg egy mérsékelten elégedett nem biztos.)

A The Hollywood Reporter viszont egy megalapozott közvélemény-kutatás eredményére volt kíváncsi, ezért a Morning Consult nevű céggel karöltve 2201 nézőt kérdeztek meg az utolsó részről.

Ebben a tömegben férfiak és nők, rajongók és casual nézők, mindenféle korosztály, műveltség és népcsoport is képviseltette magát, az eredmény pedig igen meglepő lehet azoknak, akik semmi jót nem láttak a fináléban.

Úgy tűnik, hogy a válaszadók

  • 26 százalékának nagyon tetszett,
  • 37 százalékának tetszett,
  • 24 százalékának nem igazán tetszett,
  • 10 százalékának pedig egyáltalán nem tetszett

a világsikerű sorozat lezárása, ami így 63 százalékot jelent a nyolcadik epizódot pozitívan megítélők tekintetében.

Érdekes, de az is tuti, hogy ha te pont gyűlölted az egész utolsó évadot, ettől az infótól biztosan nem fog jobban tetszeni.

(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon