Kiderült, hogy Angliában nagyjából 3500 PlayStation 5 került egy nyerészkedő csoport kezébe
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha még nem vetted meg a PlayStation 5-öt, akkor jó esély van rá, hogy idén már nem is fogod, és ennek a jelek szerint nem csak az az oka, hogy a Sony nem tudott annyi gépet felpakolni a boltok polcaira, amennyire igény lenne.

Persze, ez sem egy utolsó tényező. Sajnos szűkös készlettel indult a PlayStation 5 az egész világon, így még akkor is nehéz lett volna bezsákolni az újdonságot, ha nem léptek volna akcióba ilyen brutális lendülettel a nyerészkedők.

De annyira, hogy a Business Insider cikke szerint csak az Egyesült Királyságban 3500 PlayStation 5 került nyerészkedők kezére.

Ráadásul ez az irtózatos mennyiség egyetlen csoportnál van, melynek tagjai a megjelenés előtt összehangoltan gyűjtötték össze a pénzt a konzolokra, majd botok segítségével annyit rendeltek elő, amennyit csak tudtak. Ezek a gépek végül az eBay-en kötnek ki, minimum dupla áron, és minden bizonnyal sok közülük gazdára is fog találni, pedig a hiénáknak tök egyszerűen el lehetne venni a kedvüket attól, hogy legközelebb is megjátszák ezt az alattomos mutatványt:

A jelenség sajnos Magyarországon is ismert, sőt, nálunk ha lehet, még az angol módszernél is több pénzt akarnak levenni a türelmetlenebb PlayStation-rajongóktól.

Ismét csak annyit tudunk mondani, hogy...

Ne légy balek, és akkor a következő konzolgenerációnál talán a hiénák sem akarják majd ilyen gusztustalanul megfejni a játékosokat.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.