A rendezők pedig nincsenek elragadtatva ettől.

Idén rendezték volna az 50. Glastonbury fesztivált, de a koronavírusra való tekintettel lefújták az egészet, pedig elég nagy buli lett volna, de hát mikor nem nagyon nagy buli a Glasto... A fesztiválozókat azonban nem nagyon zavarja, hogy nincsenek felépítve színpadok, egyre többen mennek a Worthy Farmra, hogy jól érezzék magukat. Ettől viszont a szervezők nincsenek elragadtatva.

Michael és Emily Eavis azt mondták, hogy annak ellenére, hogy a Glasto tulajdonképpen magánterületen fekszik, az embereket nem különösebben hatja meg, hogy nem léphetnének be a Worthy Farmra. Miután május 10-ével Boris Johnson enyhítéseket jelentett be, és az emberek akár autóval is elutazhattak ide-oda Anglián belül, többen döntöttek úgy, hogy akkor be is pattannak a kocsiba, és irány a Glastonbury. A látogatók száma pedig egyre nő.

Eavisék arra kérnek mindenkit, hogy már csak azért is maradjanak távol a területtől, mert zavarják az egyébként ott dolgozókat és ott élőket. Aki mégis behatol a területre, azt megkérik majd, hogy távozzon. Elképzelni sem merem, mi lesz augusztus elején a Hajógyárin. Mondjuk simán lehet, hogy aki kimegy, talál ott egy Nagyszínpadot, amin 0-24-ben játszik a Parov Stelar Band.

Fotó: Paul Holloway

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.