Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megemlékezett Chadwick Bosemanról is.

Bár a legtöbben azt várták, hogy Chadwick Boseman posztumusz Oscart kap a Ma Rainey: A blues nagyasszonyáért (hozzátennénk, teljesen megérdemelten), a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat mégis Anthony Hopkins kapta a The Fatherért (hozzátennénk, teljesen megérdemelten), ami egy kissé bizarr befejezést hozott az egyébként is meglehetősen unalmas Oscar-gálán, hiszen ezzel a díjjal fejezték be a show-t, amit nem vett át senki, így kissé úgy érződött, mintha a gálának nem lenne rendes lezárása.

Hopkins a saját közösségi média felületein mondott most köszönetet a díjért. Azt mondja, egyáltalán nem számított rá, hogy megkapja, és megemlékezett kollégájáról, Chadwickről is, aki szerinte túlságosan korán hagyott itt minket. Tényleg nagyon meglepettnek tűnik Hopkins, nagyon megkapó látni őt, ahogy a szavakat keresi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)


Anthony Hopkinsnak ez a második Oscarja (bár eddig hatszor jelölték), az elsőt A bárányok hallgatnakért kapta, a The Fatherrel kapott szobrocskájával pedig rekordot is döntött, ő lett minden idők legidősebb Oscar-díjasa 83 évesen. Ezt a rekordot eddig Christopher Plummer tartotta, akit a Kezdőkért kínáltak meg egy Oscarral 82 éves korában, bár Plummer egy másik rekordot megtartott, 88 évesen ugyanis jelölték A világ összes pénzéért, ennyi idős színészt pedig még sosem jelöltek egy kategóriában sem.

Az idei Oscar összes nyertesét itt találod:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.