Anthony Mackie lesz a Twisted Metal-sorozat főszereplője

Ez egyre jobbnak tűnik.

Még február végén derült ki, hogy hivatalosan is zöld utat kapott a Twisted Metal-sorozat, amelyet a Deadpool és a Zombieland írói, Rhett Reese és Paul Wernick pakolnak össze, és azt is tudni lehet, hogy Will Arnett producerként száll be a buliba. Most azonban kiderült, ki bújhat John Doe, a főszereplő karakterében. Ő nem más, mint az új Amerika kapitány, Anthony Mackie.

Nem rossz választás egyébként a múltjára nem emlékező karakter szerepére. John Doe egyébként egy tejesember, aki nem emlékszik, ki ő valójában, de egy napon lehetőséget kap arra, hogy visszaszerezze az emlékeit, ehhez viszont át kell vágtatnia egy rettenetes vidéken, ami tele van veszéllyel, és persze Sweet Tooth is tiszteletét teszi.

A pletykák szerint Will Arnett nem csak producerkedni fog, ha minden igaz, ő lesz Sweet Tooth hangja, de ezt még senki sem erősítette meg. Azt viszont már tudni, hogy a forgatókönyvet az a Michael Jonathan Smith írja majd, aki a Cobra Kai-on is dolgozott. Még nem tudni, mikor lesz nézhető, de egyre jobban hangzik ez az egész.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.