Még alig kezdődött el 2021, de már be is futott egy olyan sztori, amit akkor sem tudtunk volna ilyen formában kitalálni, ha valaki fizetett volna érte.

Leírjuk megint, hogy ízlelgethesd kicsit:

A tudnom kellene, hogy ki ez? kérdéseket megelőzendő már toljuk is az infót: Armie Hammer egy világhírű színész, aki olyan filmekben játszott, mint a Social Network – A közösségi háló, A magányos lovas, Az U.N.C.L.E. embere vagy a Szólíts a neveden. A srác augusztusban lesz 34 éves, vagyis ilyen filmekkel a háta mögött még simán emelkedőben van a csillaga. Legutóbb a Lionsgate Shotgun Wedding című mozijára szerződött le, amit Jennifer Lopezzel forgattak volna a Dominikai Köztársaságban.

Hammer jelenleg éppen válik Elizabeth Chamberstől, akivel két közös kiskorú gyerekük van, és a gyerekek elhelyezése éppen vitás ügy. Tavaly októberben a színésznek követelnie kellett, hogy Elizabeth vigye vissza őket az USA-ba a Kajmán-szigetekről, mivel állítása szerint akkor már hónapok óta nem látta a gyerekeit .

Itt még együtt volt a család

A sztár eddig nem volt egy botrányhős, de azért 2017-ben befigyelt neki egy kínos közjáték, amikor a követői a Twitteren azt vették észre, hogy szado-mazo és kötözős szexről szóló posztokat tetszikelt.

Az aktuális történet másik főszereplőjéről már nem lehet ennyire részletesen értekezni: a House of Effie nevű Instagram-fiók kezelőjéről van szó, aki elméletileg egy nő, és 2016 októberében privát üzenetet küldött Hammernek, melyben leírta, hogy hatalmas csodálója. Kettejük között állítólag meglehetősen pikáns üzengetés bontakozott ki, melyekről most úgy szerzett tudomást a világ, hogy a beszélgetésről készült képernyőképek múlt vasárnap kikerültek a Twitterre, majd a kiszivárogtató kedden újabb adagnyi screenshotot tett közzé.

A képeken pedig az látható, hogy a színész igen meredek dolgokat írt a beszélgetés másik résztvevőjének.

Csak egy kis ízelítő

Hammer a screenshotok tanúsága szerint olyanokat írt, mint például hogy levágná a lány egyik ujját, hogy azt mindig a zsebében hordhassa, meginná a vérét, illetve egyszer azt is kijelenti, hogy száz százalékos kannibál, és meg akarja őt enni.

Az üzenetekről készült képek valóságtartalma természetesen vitatott, hiszen ezeket Photoshop segítségével meghamisítani nem atomfizika, House of Effie azonban két olyan fotót is kiszivárogtatott, melyeket állítása szerint Hammer küldött neki, és melyeken maga a színész látható.

Ezek már egy fokkal meggyőzőbbek

A sztori az elmúlt napokban igazi toptéma lett a Twitteren, főleg, miután a sztár két volt kapcsolata is rá nézve nem épp hízelgő módon kommentálta a dolgot. Jessica Ciencin Henriquez, akivel Hammer tavaly találkozgatott Los Angelesben, kerekperec leírta, hogy szerinte az üzenetek igaziak, és hogy nem tartja igazságosnak, hogy az eset kapcsán sokan azonnal a kiszivárogtató szavaiban kételkednek, nem pedig a szexuális visszaéléssel gyanúsított sztárban.

Paige Lorenze, akivel Hammer szintén randizott egy időben, csak ennyit fűzött hozzá az első körben érkező képekhez, amikor azokat vasárnap kipakolták a Twitterre:

A sajtó közben előszedett egy tavaly novemberi interjút, melyet a Netflix brazil Facebook-oldalára töltöttek fel, és melyben Hammer elmondja, hogy ha bárkit elhívhatna egy vacsorára, neki a francia filozófus és botrányhős, De Sade márki lenne az álomvendége, akinek a nevéből a szadizmus szó is származik. A Playboy-nak adott 2013-as interjújában Hammer azt is elismerte, hogy domináns szerető volt, aki imádta megragadni a partnere haját és torkát, de mivel egy feministát vett el feleségül, ezért ezen szokásait el kellett hagynia.

Száz szónak is egy a vége, a dolgok jelen állása szerint a pálya nem épp a színész felé lejt. El is jött a pont, amikor már nem maradhatott csendben, de még ezt is úgy tette, hogy az ember felhúzza a szemöldökét.

Kezdte azzal, hogy otthagyta a Shotgun Wedding forgatását, a Lionsgate pedig közölte, hogy támogatják a színészt ebben a döntésben, és a szerepére új színészt szerződtetnek. Ez az egyre dagadó botrány tükrében meglehetősen árulkodó lépés, Hammer azonban azt állítja, hogy a döntésének kizárólag ahhoz van köze, hogy tekintettel a botrány miatt a személyét ért online támadásokra, nem akarja magára hagyni a gyerekeit, és ezért mondja le a dominikai forgatást, ami négy hónapos távollétet jelentett volna számára.

A vádakkal kapcsolatban csak ennyit mondott:

A közvélemény egy része természetesen már meghozta az ítéletet, de azért van néhány dolog, amit érdemes lehet fejben tartani. A legfontosabb, hogy Hammer éppen egy válás közepén van, a botrány pedig rendkívül jól jön az exfeleség stábja számára. A kiszivárogtató személye továbbra is ismeretlen, aminek persze több oka is lehet, köztük akár az is, hogy egy tervezett és időzített támadásról van szó.

Akárhogy is, túl friss ez a történet ahhoz, hogy hamarjában messzemenő következtetéseket vonjunk le belőle, egy azonban biztos:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.