Még az ágyból sem tudott felkelni az ausztrál srác, aki kipróbálta, milyen terhesnek lenni

Maitland Hanley ausztrál influenszer, nem mellékesen apuka, aki egyrészt szolidárni szeretett volna feleségével, másrészt meg akarta nézni, mennyire lehet nehéz egy nőnek a terhesség kilencedik hónapjában.

És persze tegyük hozzá azt is, hogy valószínűleg a mutatványnak inkább az lehetett a mozgatórugója, hogy minél nagyobb elérést generáljon a TikTokon, ami annyira összejött neki, hogy nézd, még mi is róla írunk, a fene a gusztusunkat!

Emberünk több videót is csinált arról, ahogy az önmagára erőltetett szerepben szenved, de mi inkább csak ezt mutatnánk meg, melyben még az ágyból sem igazán sikerül neki kikelni.

@maitlandhanley

Man tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

♬ Oliver Twist - ArrDee

Várandósnak lenni nem fenékig tejfel, az bizonyos, de azt azért tegyük hozzá gyorsan, hogy Maitland kísérlete távolról sem nevezhető tudományos igényességűnek, hiszen ő egy görögdinnyét erősített a hasához, a mellkasára pedig ugyanezzel a módszerrel két sárgadinnyét celofánozott, ami nem igazán alkalmas arra, hogy a terhes nők megváltozott testét modellezze.

Nyilván nem is ez volt a cél. A videókat több tízezren lájkolták, összesítve több milliószor megnézték, a sajtó pedig kis fáziskéséssel felkapta a sztorit, amihez viszont sokkal több köze volt a nyárvégi uborkaszezonnak, mint a hírértéknek.

És igen, ezt az utóbbit akár egy kisebbfajta beismerésnek is vehetitek. Mi kérünk elnézést.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.