Az Az hatalmas siker, nem véletlenül, így nem csoda, hogy a film gyilkos bohócát játszó Bill Skarsgård is egymás után kapja a felkéréseket.

Bill legutóbb Conan O'Brien vendége volt, a showman pedig arról a különösen beteg grimaszról kérdezte, mely annyira félelmetessé tette Pennywise-ot a vásznon. Azt már korábbról tudtuk, hogy a bohóc eléggé elcseszett nézése nem CGI volt, hiszen a színész könnyedén képes kifelé kancsítani, most pedig az is kiderült, hogy a furán lefelé biggyedő ajkakkal előadott vigyorhoz sem kellett a maszkmester.

Bill ugyanis ezt a grimaszt gyermekként a bátyjától, Gustavtól leste el (aki egyébként szintén színész), majd kitalált egy félelmetes karaktert magának. Ezt az alakot Jurgennek nevezte el, és valahányszor csak halálra akarta ijeszteni az öccsét, csak a fejére húzta a pólóját, majd Jurgenné alakulva elkezdte őt üldözni a lakásban.

Mutatjuk a show azon részletét, amikor a színész smink nélkül is megmutatta a gyilkos bohócot. Szerintünk így is elég para a csávó.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon