Befutottak az első forgatási fotók a következő megfilmesített szuperhősről, Captain Marvelről

A Captain Marvel bemutatója még nagyon messze van, hiszen az amerikai premiert 2019. március 8-ra lőtték be. Addig még túl kell élnünk egy Végtelen háborút, de már most érdemes vetni egy pillantást Carol Danversre, mert a következő fázisban ő lesz a Marvel filmes univerzumának nagyasszonya.

Brie Larson játssza a polgári foglalkozását tekintve vadászpilóta Danverst, aki akaratán kívül válik a Marvel világának egyik legerősebb szuperhősévé. Mivel már azt is tudjuk, hogy 2020-ban a Fekete Özvegy (Scarlet Johansson) is saját filmet kap, néhány éven belül sokkal kiegyenlítettebb lehet a filmes szuperhősök nemi aránya.

Az első forgatási fotókon Larson már a Captain Marvel-jelmez egyik korai változatában látható.

Egyelőre még nem sok konkrétumot tudni a filmről, de az biztos, hogy a hősnő mentorát Jude Law fogja megszemélyesíteni, ellenfeleként pedig Ben Mendelsohn áll majd a kamera elé. A sztori a kilencvenes években, tehát az eddigi Marvel-filmek idővonala előtt fog játszódni.

Sokat kell még aludni, mire láthatjuk, de szerencsére a várakozást Venom, Deadpool, a Fekete Párduc, a Hangya és a Darázs is enyhíteni fogja valamelyest, hogy a már említett háborúról ne is beszéljünk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon