"Minden idők egyik legembertelenebb filmélményével" tér vissza Az emberi százlábú alkotója

Ne kerülgessük a forró kását: Az emberi százlábú című förmedvény értéktelen hulladék, ahogy két folytatása is az. Amiért ez a mozi mégis utat talált az egyetemes popkultúrába, az nem más, mint az elképesztően beteges alapötlet, mely annyira sokkolta a közönséget, hogy még a South Park is egy egész részt szentelt neki.

Ha még nem mérgezte meg az elméd Tom Six agymenése, akkor még megteheted, hogy itthagyod ezt a cikket, az úriember ugyanis valami gyökeresen elcseszett fantáziával van megáldva.

Mi szóltunk, de ha még mindig itt vagy, mondjuk, mitől akartunk megkímélni: Az emberi százlábú arról szól, hogy egy őrült tudós embereket varr össze úgy, hogy a szájukat egy másik ember végbélnyílásához műti. Szép, ugye? Tulajdonképpen Six trilógiája nem szól másról, mint hogy egyre több embert eszkábálnak ilyen módon össze.

A South Park így próbált meg viccet csinálni a gusztustalan ötletből:

Tom Six a harmadik rész óta csendben volt, eddig, ugyanis a napokban bejelentette, hogy idén ősszel új filmmel támadja meg a világot. Az új moziról nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy The Onania Club lesz a címe, Kaliforniában fog játszódni, és nagyon erős női karakterek lesznek benne.

Plakát is van, mutatjuk:

A filmet természetesen Tom Six írta és rendezte, és saját elmondása szerint ez lesz "minden idők egyik leghitványabb, legembertelenebb filmélménye". A mezőny ilyen téren nagyon erős, de ha a rendező eddigi munkáiból indulunk ki, még az is lehet, hogy tényleg igaza lesz.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon