Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy pazar film nem túl pazar remake-je. És még Thanos is szerepel benne.

Jó, ha úgy vesszük, akkor a Bosszúállók: Végtelen háború három tagja is ledobja textilt, ráadásul még azt is elmondhatjuk, hogy ebben a filmben Thanos és Scarlet Witch egymásba gabalyodnak. Megvan már? Akkor szabad a gazda, és szólunk, hogy innentől már sosem fogod tudni ugyanúgy megnézni ezt a filmet. De mondjuk nem biztos, hogy meg akarod, mert a film maga nem túl jó. Az Oldboy remake-jéről van szó. Arról, amit Spike Lee rendezett, de igazából nem nagyon kellett volna hozzányúlnia a 2003-as, tökéletes eredeti verzióhoz.

A remake-ben azonban mostani szemmel olyat lehet látni, ami a Bosszúállók-rajongóknak kifejezetten vicces és/vagy érdekes lehet: Elizabeth Olsen, azaz a Skarlát Boszorkány és Pom Klementieff, azaz A galaxis őrzői Mantisa is eléggé nekivetkőztek, Josh Brolin és Elizabeth Olsen ráadásul egymáson kötnek ki, bár a sztori ismeretében tudjuk, hogy abban a jelenetben nincs sok köszönet. Pom Klementieff meztelenkedését végül törölték a filmből de persze azért meg lehet találni a neten, mutatunk is róla egy képet.

A Brolin - Olsen jelenetet pedig természetesen egy az egyben meg lehet nézni, de a Végtelen háború óta valami teljesen mást látsz már benne. Mondjuk az nem is baj.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.