Soha vissza nem térő alkalom: vedd meg a Barátok közt gyilkos papírgalacsinját!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Magdi anyus halálát okozta, neked viszont dedikált ereklye lehet. Ahogy más tárgyak is.

Véget ért a Barátok közt. Bár nem létezhet olyan hosszú minőségisorozat-toplista, amelyre felfér, tény, hogy az 1998 óta futó szappanopera meghatározó a magyarországi tévétörténelemben. Valószínűleg soha nem lesz olyan kultusza, mint a Szomszédok-nak – a teljesen eltérő körülmények miatt nem is lehet –, de azért egy-egy jellegzetes stúdióelem vagy ikonikus tárgy sokaknak jelenthet valamit. Jó hírünk van: szerezhetnek is egyet-egyet!

Az RTL Klub jótékonysági árverésre bocsátott különféle Barátok közt-tárgyakat, vasárnap estig lehet licitálni például a hungarocell gangkorlát egy részére, Berényi Miklós pizsamájára, Gigi flamingós mamuszára, az Aliznak készített sörösdoboz rózsára vagy Bartha Zsolt öngyújtó pisztolyára, amely sem pisztolyként, sem öngyújtóként nem működik.

Szombat este a legmagasabb licit a – praktikusan nem az utcáról, hanem a belső udvarból nyíló – kisbolt cégtáblájára érkezett, a 700 ezer forint igazi rajongást sejtet. Szerintünk sokkal legendásabb, ráadásul – úgy tűnik – olcsóbban megvásárolható darab Magdi anyus majdnem teljes halálszettje:

A licit 91 ezernél járt szombaton. Aki viszont perverz módon nemcsak Magdi anyusnak öltözne szabadidejében, hanem a végzetes jelenetet is eljátszaná, megveheti a papírgalacsint.

Igen, AZT a papírgalacsint, amely miatt Magdi anyus legurult a lépcsőn, és annyira meghalt, hogy később már csak szellemként tért vissza egy-egy részben.

Egy papírgalacsinért túlzásnak tűnhet 66 ezer forint, ez viszont AZ a galacsin, ráadásul a Magdi anyust alakító Fodor Zsóka által dedikálva, szóval szinte ajándék. Estig még lecsaphatsz rá!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.