Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Milyen lenne egy valódi túlélő-diéta? A sziklakeménységű Bear Grylls műsoraiból összeszedtünk néhány "remek" ételt, amitől tutira beindulna a fogyásunk.

Pisi

Iható vizelet? Nem probléma. Hiszen ki ne vágyna rá egy meleg reggelen? Csak némi műanyag kell hozzá, és egy sivatagos terület. Meg gyomor…

Hangyalárva grátisz hangyával

A mesternek hála már azt is tudjuk, hogy ha esetleg hangyatojásokat szeretnénk reggelizni, mit kell tennünk ahhoz, hogy könnyedén hozzájuthassunk. Nincs is jobb, mint a sült hangyatojás, már csak egy kis bacont kellene sütni hozzá! Már ha van gusztusunk hozzá.

Halszem

Nem, nem az optikáról beszélünk. Nincs is finomabb, mint a hal szeme fénye. De valamiért mégsem szeretnénk szendvicsbe tenni. Ki érti ezt?

Tarantula

Nyolc lába van és nem finom. Mi az? Pók. Óriáspók. És ő nem akarja, hogy megegyék! Minden ember legrosszabb rémálma videón. És a szánkban is, ha a helyzet úgy kívánja.

Giliszta

Remek fehérjebeviteli forrás, gyúráshoz kifejezetten ajánlott. Hát hogyne... Nem túl apró, de annál színesebb giliszták gazdagítják Bear Grylls vitaminban és proteinben gazdag étrendjét is, persze csak akkor, ha nincs a közelben egy valamirevaló hamburgeres.

Polip

Az igazi japán konyha rejtelmei, avagy együnk nyers tengeri állatot, csak úgy, feldolgozatlanul! Persze ők szépen felvágva és gyönyörűen tálalva teszik mindezt. Nem ilyen barbár módon, csak úgy, cuppogva, ropogva. Na de kérem!

Hal

Majdnem sushi. A még élő, ficánkoló halacska is lecsúszik emberünk torkán. Ennyire frisset még a japánok sem esznek. Irigykedjünk? Ne irigykedjünk? Oké, nem irigykedünk, inkább csendben rókázunk egyet valamelyik sarokban.

Óriás lárva

Ahogy Ace Ventura mondaná: Fincsi mi? Bear Grylls műsorának egyik legundorítóbb momentuma, a kőkemény férfiak étrendjének legerősebb darabja. Váljék egészségére! Ha ezen múlik, sosem leszünk kemények.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Mick Jagger kedvenc dalai
Szexi sztárgyerekek, avagy öregedő lányálmok fiatal álomlányai

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.