Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tavasz utolsó hónapjában a kiadók kicsit még odapörkölnek a pénztárcánknak. Ne maradjon már annyi guba nyárra, ugye?

Project CARS

https://www.youtube.com/watch?t=11&v=_OpwAEhQjGE

Megjelenés: 2015. május 7. – Platform: PS4/X1/PC

Most már végre tényleg megjelenik ez a régóta várt autószimulátor. Vagy nem. De ha igen, akkor jobban teszi, ha tényleg rendesen odaver, mert ha nem így lesz, a konzolos szimulátor-fanok felpimpelt és szétnitrózott John Deere traktorokkal fogják lebontani a Slightly Mad Studios főhadiszállását. Ebben az esetben főleg a zabos PS4-tulajoktól kell majd tartaniuk a készítőknek, hiszen a Sony gépére a mai napig nincs még egy valamire való szimulátor. Az egyébként remek Driveclub nem számít.

The Witcher 3: Wild Hunt

Megjelenés: 2015. május 19. – Platform: PS4/X1/PC

Az év egyik legjobban várt játéka a CD Project RED szemkápráztató RPG-je, amit sokan már jó előre kikiáltottak az év játékának. Szó mi szó, eddig egyik Witcherrel sem voltak nagyobb bajok és akkor még finoman fogalmaztunk. Kicsit konkrétabban; az egyik legjobb szerepjáték-sorozat harmadik részéről beszélünk, melyben a programozók már eljutottak odáig, hogy a főhősnek szakálla nő, ha letojod az arcápolást. Ez milyen epikus már!

Magicka 2

Megjelenés: 2015. május 26. – Platform: PS4/PC

A Magicka 2-t nagyon várjuk, de félünk is tőle. Az első rész anno hatalmas meglepetéssiker volt a variálható képességekkel és kellemes klikkelgetős henteldével, azonban azóta a cím fejlesztőt váltott. A manapság a remekbe szabott Helldivers-szel nyomuló Arrowhead Studios helyett a Pieces Interactive hegesztette össze a második részt. Kicsit lefőttünk, amikor ezt megtudtuk, de talán nem lesz baj.

Splatoon

Megjelenés: 2015. május 29. – Platform: Wii U

Hagyományos nintendós móka, melyben kis festéklényekkel kell a saját színedre pingálni a játékteret, miközben az ellenségnek is pont ez a feladata. Ezt a címet annyira nem kell félteni. A család-centrikus japán cég az ilyesmit nem szokta elhibázni. Épp ezért tettük év elején a Splatoon-t 2015 legjobban várt játékai közé.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.