Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Cooking With Dog

Hála istennek nem egy vietnámi kutyahúst sütögető produkcióról van szó, de ez nem jelenti azt, hogy nem jössz zavarba az első képkockák láttán. Az asszonyság mögött, mellett, vagy mikor hol egy kutya lődörög, aki a műsor elején meg is szólal, csak hogy teljes legyen a káosz a fejekben. Ettől eltekintve azonban nagyon jó kaják kerülnek le a tűzhelyről, de nem tennénk rá nagy téteket, hogy nincs bennük kutyaszőr.

Vegan Black Metal Chef

Egy black metál-szakács már csak azért is előnyben van a hagyományos, úgymond popszakácsokkal szemben, mert mindig tart otthon legalább egy bárdot, amelyet alkalomadtán zöldségszeletelésre is felhasználhat. A nagy sikerű, de teljesen őrült vegán séf károgva mondja el bánatát, nem a sátánt élteti, hanem a szejtánt, húst bizony nem eszik, de főzni azt tud.

Cooking with Coolio

A világ legfankibb főzős műsora az egykori rapperrel (ha valakinek így könnyebb, Gangsta’s Paradise), olyan megoldásokkal, amelyektől a haj is égnek áll, jó csajokkal, és ahogy a videót elnézzük, nagyon sok fűvel. A segéd például gyakorlatilag visszhangként van csak jelen, valószínűleg azt sem tudja éppen, melyik galaxisban van. Tényleg nehéz elhinni, ami itt történik, de rettentően vicces.

Culinary Propaganda

Talán minden idők egyetlen diktatórikus főzős műsora, amely már az indító képsoroknál is megadja az alaphangot, ugyanis nem kevesebbet állít, mint hogy megtanítja a vegákat enni. Majd az asztalra csap egy hatalmas szelet húst. A főcím alatt beinteget Sztálin, itt nem lesz kecmec. Húst fogsz enni, ha akarod, ha nem. Roppant szórakoztató műsor, semmihez sem hasonlítható.

Food Party

Bármennyire is hihetetlen, ez egy amerikai műsor, de hogy kinek… nos, azt még talán a producer sem tudja megmondani. Talán gyerekeknek. Ezt onnan gondoljuk, hogy egy furcsa, elképzelt világban egy furcsa, kvázi-elképzelt műsorvezető süt és főz, de nem csoda, ha a gyerekek sikítófrászt kapnak ettől a pazar produkciótól. Alacsony költségvetés, alacsony színvonal, magas meglepetésszám. A halihó kiskalózok-féle Kölyökklub ehhez képest Emmy-díjas gyermekműsor volt.

Cooking With Beefcake

Egy szuperpuma konyhája, avagy egy másféle anyu főztje. Ez a mama ugyanis nagyon rá van gerjedve a fiatal férfihúsra, körbe is veszi magát vele rendesen, ennyien el sem férnek egy konyhában, de ha kell, megoldják. Az a lényeg, hogy a műsorvezető mindig bámulhassa a fedetlen férfi fenekeket. Mellesleg főznek is, ha ez még bárkit érdekel.

Epic Meal Time

Nem maradhat ki a jó öreg Epic Meal Time sem, ahol a fiúk mindig valami megalomán produkcióra vállalkoznak, és végre is hajtják azt jól. A kalóriaszám mindig az egekben, Norbi sír a lelkükért, de nagyjából pont letojják.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.