Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha neked már egy világot letaroló szupergyík is sok, akkor ne nézd meg ezt a cikket. Ha szeretnél röhögni a filléres horror csúcsragadozóin, akkor viszont isten hozott a legjobbak között!

Sharktopus

Előfordulási helye: Sharktopus (2010), Sharktopus vs. Mermantula (2014)

Félig cápa, félig polip, teljes egészében félelmetes. Animációs megvalósítását tekintve bátran hozza a 90-es évek közepének legjobb PC-játékait, bár már kicsit kevésbé pixeles, mozgása mégis a legjobb 486-os időket idézi. A fogantatás pillanatát nem szeretnénk látni, legalábbis nem annyira. Nemsokára Sharktopus megküzd a korcsok új kategóriájával, jön a legdurvább durvaság, Sharktopus legyőzése érdekében ugyanis életre kel a Mermanula, egy kosarast olyan szerrel fecskendeznek be, amitől félig ember, félig piranha, félig pedig tarantula lesz. Piranhatarantulaember. Vajon mennyi drogot fogyasztott az a társaság, aki kitalálta ezt a szörnyet?

Piranhaconda

Előfordulási helye: Piranhaconda (2012)

A pörgessünk ki két állatot, és helyezzük őket valahogy egymásba-játékon egyik begombázott éjszaka a piranha és az anakonda jött ki. Az Asylum nem is sokat gondolkodott, halfej, kígyótest, aztán az egészet duzzasszuk akkorára, hogy Fekete Laci se tudjon vele mit kezdeni.

SharkMan

Előfordulási helye: SharkMan (2005)

Ha a South Park-ban létezik Medvedisznóember, akkor az inkább egyfajta Cáparájaember, lapos fejjel, cápafogakkal, hatalmas étvággyal, és 2,8-as IMDB-értékeléssel. Aki morális vívódást vár tőle, vagy annak boncolgatását, hogyan lehet ilyen fejjel popzenei szólókarriert befutni, rossz helyen keresgél. A kategória megnevezése: ZS.

Dinocroc

Előfordulási helye: Dinocroc (2004), Dinocroc vs. Supergator (2010)

Denver, dínó jóbarát, de a Dinocroc emberfogyasztásra szakosodott a Dínókroki egyetemen, az őt rajzoló animációs csapat viszont kihagyta az összes órát a profi szörnyrajzoló kurzuson. Annyi baj legyen, hiszen elvonja figyelmünket a szörny harca a Supergatorral, ami egy szintén pocsékul animált alligátor, mely mily’ meglepő, a Danone Activia helyett inkább emberhusival teszi rendbe gyomorproblémáit.

Dinoshark

Előfordulási helye: Dinoshark (2010)

És ha ez még mindig nem lenne elég, itt a dinoszauruszcápa, aki szintén nem túl jó fej, ráadásul játszi könnyedséggel áll ellen a golyóknak, a kézigránátoknak, és a forgatókönyvírói törekvéseknek is. Azért is nagyon paraszt teremtmény ő, mert kifejezetten kedveli a bikinis csajokat, de sajnos nem csak nézegeti, hanem az étrendjén szerepelteti őket.

Mega Shark / Mega Piranha / Giant Octopus

Előfordulási helye: Mega Shark vs. Giant Octopus (2009), Mega Shark vs. Crocosaurus (2010), Mega Shark vs. Mecha Shark (2014), Mega Piranha (2010)

És ha már nem tudunk mit összekombinálni, akkor legyen inkább az az állat nagyon nagy. Legyen olyan, mint a Megacápa, ami a vízből előugorva utasszállító gépeket csócsál meg, vagy a Mega Piranha, ami a vízből előugorva akár a belvárosban is megesz, vagy az Óriáspolip, aki annyira óriás, hogy még egy olajfúrótornyot is eltűntet, ha az útjában áll.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.