Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2017 decemberében Tarantino tartott egy prezentációt J.J. Abramsnek, melyben előadta egy olyan 18 pluszos Star Trek-epizód tervét, melyet ő rendezne személyesen.

A Paramountnak annyira megtetszett az ötlet, megbízta az A visszatérő forgatókönyvíróját, Mark L. Smith-t a szkript kidolgozásával, míg a rendező nekilátott a Volt egyszer egy... Hollywood munkálatainak.

A hírre természetesen mindenki felkapta a fejét, a Tarantino- és Star Trek-fanok különösen. Később, a ...Hollywood premierje után a rendező ismét hírt adott a projektről, amikor azt nyilatkozta, hogy kilencedik filmje sajtóturnéja után visszatér Los Angelesbe, és dönteni fog arról, bevállalja-e utolsó mozijának a tervezett Star Trek-filmet.

Nos, egy friss interjú alapján úgy tűnik, már meg is hozta a döntést, aminek nagyon nem fognak örülni azok, akik szerettek volna egy igazán egyedi hangvételű Enterprise-os sci-fit látni.

Azt is meg kell azért jegyeznünk, hogy Tarantino egyelőre semmit nem vesz biztosra. Bár kijelentette, hogy utolsó filmjének egyelőre egy sokkal kisebb, személyesebb alkotást szeretne csinálni, azért azt hozzá tette, hogy csak jelenleg gondolja így, és ez még elméletileg változhat.

A kultrendező főművének a Volt egyszer egy... Hollywood-ot tartja, a majdani tizedik filmjét egyelőre egyfajta prológusnak szánja.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.