Tudtad, hogy az eredeti Bosszúállók csapattetkót varrattak magukra?

Az eredeti Bosszúállók még nem volt olyan népes família, mint az a fél hadsereg, ami a Végtelen háborúban szállt szembe Thanosszal. 2012-ben még csak hatan voltak.

A Robert Downey Jr. által közzétett sztoriból pedig az is kiderült, hogy ők hatan annyira összemelegedtek a forgatáson, hogy Scarlett Johansson ötletére egyikük kivételével ugyanazt a tetkót varratták magukra. Az ünneprontó szerepét Hulk, azaz Mark Ruffalo vállalta magára, aki nem szerette volna, ha összefirkálják, de a többiek azonnal beleálltak a dologba.

Balra Lord, a jobb oldalit pedig ismered

Josh Lord tetoválóművészt bízták meg a feladattal, aki Chris Evanst és Scarlettet New York-ban, Robert Downey Jr.-t, Jeremy Rennert és Chris Hemsworth-öt pedig Los Angelesben vette kezelésbe. Mivel pedig Ruffalo kimaradt a buliból, a társaság hatodik tiszteletbeli tagnak beválasztotta Lordot a társaságba, akit maga Downey Jr. varrt meg.

A tetoválás egyébként teljesen minimalista és szimbolikus. Az A betű természetesen a Bosszúállók (Avengers) jele, mely körül megtalálható minden egyes tag valamilyen szimbolikus formában. (Sólyomszemet biztosan megismered a nyílvesszőről.)

Ez a vidám sztori pont jókor jött így a Végtelen háború után.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon