Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Életem legszebb momentumai között fogom listázni azt a pillanatot, amikor az Úr 2018. esztendeje augusztusának kilencedik napján pár szót válthattam legnagyobb idolommal, ALI G-vel!    

Sacha Baron Cohen Budapesten van, az már biztos, hiszen mögöttem ült a belvárosi Börze étteremben, sőt, beszéltem is vele pár szót. Nyilván ki akartam csikarni egy közös fotót, de azt mondta, ilyet nem csinálhatunk sajnos.

Őszintén bízom benne, hogy nem csak nyaral, hanem Magyarországon is sarokba szorít alkalmatlan politikusokat vagy önjelölt művészeti vezetőket.

Ha tudná, hogy két eredeti DVD-n van meg az ALI G, és legalább hatvanszor néztem meg, hogy idén nyáron az egyik legénybúcsúban az egyik legjobb cimborának a Boratból jól ismert MANKINI-ben kellett külföldön csapatnia nagy nyilvánosság előtt, és ha tudná, mennyire meghatározta a gyermeki olcsó humora a személyiségfejlődésemet és humorérzékemet, akkor az lett volna a minimum, hogy legalább megiszunk együtt három liter sört, tüskével, de sajnos nagyon gyorsan arrébb tolta a bicajt.

Figyeljétek hát az utakat-tópartokat, mert köztünk jár a trógerség koronázott királya!

Sacha, érezd magad nagyon jól Budapesten, jó, hogy jöttél! East side is the best!

(Foto: Nagy Zsuzsi, Player.hu)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.