Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Attól, hogy mostanában kicsit kevesebbet hallani az egykoron abszolút tinisztár Britney Spearsről, a hölgy szerencsére él és virul. Olyannyira, hogy állandó show-ja van a Las Vegas-i Planet Hollywoodban, ami általában sima teltházzal fut.

A legutóbbi ilyen eseményen pedig az is kiderült, hogy az énekesnőnek még igazi béközepes rajongói is maradtak, ezt a palit legalábbis nem tudjuk másként jellemezni. Az egyik szám után ugyanis emberünk felugrott a színpadra, nyomott egy szaltót, majd amikor a szekus megpróbálta letessékelni a színpadról, úgy hajította el, mint egy darab rongyot, utána pedig még az egész tánckarral is belement egy kisebb csörtébe.

Az esetet természetesen több mobiltelefon is rögzítette. A netre felkerült videók közül talán ez az alábbi ad a legteljesebb képet a bunyóval súlyosbított színpadi szereplésről:

Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a srácnak a vér mellett valamilyen tudatmódosító szer is bőven volt a pucájában. A Hit Me Baby One More Time-ot nem szokás józanul ennyire komolyan venni.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.