Budapesten forgatják az egyik legjobban várt videojátékfilmet
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A The Hollywood Reporter cikkben számolt be arról, hogy a magyar filmgyártás kiválóan működik a járvány ellenére is, és közben szóba került egy olyan cím, amire valószínűleg minden videojáték- és filmrajongó felkapta a fejét.

A világhírű magazintól óriási pacsit kaptunk, hiszen a cikk szerzője kerekperec leírja, hogy a magyar filmgyártás világszinten is élenjárt a pandémia kezelésében, és a tavaly tavaszi első hullám után villámgyorsan talpraállt, melynek köszönhetően a Budapesten forgatott produkciók azonnal tudták folytatni a munkálatokat.

A cikk külön kiemeli az Origo stúdiót – mely Denis Villeneuve Dűnéjének forgatásában is közreműködött – és a Korda stúdiót, mint világszínvonalú szolgáltatókat, és megszólaltatja a szintén budapesti székhelyű MidAtlantic Films vezetőjét, Adam Goodmant, aki a következőket mondja a szegmens jelenlegi állapotáról:

Ez nagyon jó hír azoknak, akik már a 2015-ös bejelentés óta tűkön ülve várják a híreket a világhírű videojáték megfilmesítésének részleteiről.

A Borderlands tehát Budapesten forog majd. Ezen kívül még annyit tudni az adaptációról, hogy előre láthatólag Eli Roth rendezi, Lilith-et Cate Blanchett, Rolandot pedig Kevin Hart játssza majd.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.