Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A reklámszakmában tudják, hogy kell bulizni, és csütörtökön meg is mutatják! A harmadik Reklámzajon ügynökségi zenekarok lépnek fel, akik ismert reklámzenék feldolgozásaival és meglepetés produkciókkal is készülnek.

A Reklámzajon mutatkozik be a LOST HYPE együttes. 2015 végén alakult a zenekar, amikor Haszon Sándor (Laboratory Group) elmúlt években a fióknak írott dalai Fodor Gergő (Cluso) barátjához kerültek, akinek tetszettek. Gergő felhívta egy régi jó ismerősét, Nagy Gergőt, hogy hozza a basszusgitárját. Jó dobosra is szükségük volt és Garami Gábor (Class FM) egy jó dobos, így került végül ő is a zenekarba.

Lost Hype

Újra színpadra lép az első Reklámzajon nagy sikert arató Mito Band. A zenekarban jótékony anarchia uralkodik, hangszerek és stílusok jönnek-mennek: három énekessel, három dobossal, két basszus gitárossal, két billentyűssel lépnek színpadra, a repertoárjukban pedig klasszikus rock, pop és elektronikus számok átdolgozásai, többek közt Foo Fighters, Rudimental és Jamiroquai dalok szerepelnek.

Mito Band

Ismert reklámzenék feldolgozásaival és meglepetés számokkal érkezik a Neo Interactive munkatársaiból álló Bush and the Remindeers. Felcsendülnek olyan klasszikusok, amiket a reklámfilmekből mindenki ismer, mint Jamie Winchester klasszikusa a Pannon GSM reklámból, vagy a One Republic slágere, ami a Huawei reklámban csalt könnyeket a szemekbe. A zenekar egy különleges David Bowie feldolgozással is készül az estére.

A koncertek utáni hangulatot Fejérváry Tamás (Bios) biztosítja, aki 14 éve gyűjt lemezeket és ír zenéket. Jó pár emlékezetes fellépést tudhat a háta mögött fesztiválokon, budapesti klubokban, valamint számos digitális- és egy lemezes megjelenést is, utóbbit már egy barátjával közös live act, a DirekTorz eredményeként. Dolgozott játékfejlesztőként, webdesignerként, jelenleg pedig a Saatchi & Saatchi budapesti irodájának csapatát erősíti Digital Designerként.

Fejérváry Tamás - Bios

A buli a G3 Klubban (Gödör Klub) lesz június 9-én csütörtökön, kapunyitás 20 órakor, beugró: 500 pénz. Gyertek csapni a reklámzajra! További infók a Facebookon!

(Fotó: Bugár Máté)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.