Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na már megint egy havidíjas szolgáltatás, amit fizethetünk minden hónapban!

Kérdezhetnéd, hogy minek még egy videótéka, amikor mostanában szinte mindenhol lehet online filmet nézni legálisan, de ez most valami más. A Cinego.hu ugyanis többféle verzióban kínál neked mozizási lehetőséget, és leszűkíti a körét az art mozik közönségére, és csakis olyan filmeket forgalmaz, amiket a kisebb mozikban, és nem a multikban láthatsz.

Egyelőre a Mozinet, a magyarhangya, a Cirko-Film és a Cinenuovo filmjeit nézheted az oldalon. Választhatsz, hogy havi előfizetéssel szeretnél mozizni, ami havonta 1500 Ft-ot jelent, vagy egy évre 15000-et, így viszont még nem érsz el minden filmet, csak szimplán rengeteget, akadnak ugyanis olyan újabb mozik, amelyek egyelőre csak külön kölcsönzési díjért nézhetőek, esetleg vásárolhatóak meg örökbe.

A Cinego.hu kínálatában olyan filmek szerepelnek többek között, mint az Élősködők, a Gyújtogatók, a Boldog idők, a Monos vagy A négyzet, a magyar filmek közül már nézhető náluk például a Valan és a FOMO is. érdemes megnézni, hogy mi érdekel, és ez alapján dönteni, hogy elő akarsz-e fizetni, vagy csak kölcsönözni az oldalról. A kínálat és az előfizetésben elérhető filmek száma is folyamatosan bővül. Ide kattintva már mehet is a mozizás.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.