Már csak egyet kell aludni, és jön a Cinema City Filmünnep, amikor egészen vasárnapig 790 Ft-ért lehet beülni a jó kényelmes moziszékekbe.

Október 26-án, csütörtökön indul a Cinema City Filmünnep, amikor be lehet pótolni mindent, amit meg akartál nézni moziban, de valahogy nem sikerült, és még egy vagyont sem kell ráköltened erre a műveletre. Egészen vasárnapig, azaz október 29-ig 790 Ft ugyanis a jegy minden 2D-s filmre, a 3D-s móka 990 Ft-ba (szemüveg nélküli ár), az IMAX 990-be, a VIP-jegyek pedig 3210-be (2D) és 3490-be (3D) kerülnek. Ezen az áron 50 különféle filmet ad a Cinema City, melyek közül több mozit premier előtt mutat be a mozihálózat. Így lesz látható már most az Emlékszem rád, az Eszeveszett esküvő és a Madame című film, de egyből 790 Ft-ért lehet majd beülni olyan premierfilmekre is, mint a Fűrész: Újra játékban, a Suburbicon vagy a Dzsungel.

Lesznek persze közönségtalálkozók is, össze lehet majd futni Pásztor Annával, aki az Álmatlan - Anna and the Barbies koncertfilmről mesél majd. Az Aurora Borealis – Északi fény című moziról Törőcsik Franciskával lehet majd csevegni október 27-én pénteken a Cinema City Arénában, Tóth Ildikó pedig szintén e film kapcsán lesz a székesfehérvári Cinema City vendége október 27-én. Pénteken Csákvári Gézával lehet dumálni a Darren Aronofsky Jennifer Lawrence és Javier Bardem főszereplésével készült anyám!-ról, Kárpáti György pedig a hazánkban forgatott HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják című alkotásról beszélget majd a vendégekkel a csütörtöki napon.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon