Ej, de mennyire örültünk, amikor egy pofás trailerrel a Sony bejelentette, hogy már 2020. február 21-én kézbe vehetjük a PlayStation 4 (várhatóan) legjobb játékát, a The Last of Us Part II-t. Korai volt az öröm.

A Playstation Blog ugyanis a mai napon arról adott hírt, hogy valóban érkezik a játék, csak épp a februári időpont helyett

A csúszást a játék rendezője azzal indokolta, hogy a múlt héten, amikor már azon voltak, hogy véglegesítik a játékot és összepakolnak, rájöttek, hogy néhány tekintetben a program nem üti meg azt a minőséget, ami elvárható lenne a Naughty Dogtól.

Ezt felismerve két lehetőség állt előttük: az egyik, hogy kötnek némi kompromisszumot és kiadják így a cuccot (esetleg utólag egy patch formájában javítják, amit kell), vagy a másik, hogy kérnek még néhány hónapot, hogy elvégezhessék a szükséges simításokat.

Ők az utóbbit választották, ami miatt az egyik szemünk sír, a másik nevet. Örülünk, hiszen a fejlesztők maximalizmusának egészen biztosan egy tökéletes alkotás lesz az eredménye, és sírunk, mert erre még kemény hónapokat kell így várni.

Addig érdemes rárepülni az első rész felújított verziójára. Még néhány napig a PlayStation Plus tagok ingyen tölthetik.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon