Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Remek videókra bukkantunk a még csak 28 éves Larry Hagmanről, a tévéshow-ban duettet éneklő Patrick Duffyról, és a játékshow-ban szereplő Ken Kerchevalról. Rajongóknak kötelező!

Jockey, a kezdő

Jockey Ewing egyik első sorozatában, a The Edge of Night-ban még pofátlanul fiatalon. Igazi első sikere is évekre volt ettől a pillanattól, '65-ben indult ugyanis a Jeannie, a háziszellem, és csak '78-ban ismerhettük meg a legnépszerűbb főgenyaként.

Bobby, az énekes

Hogy Patrick Duffynak mennyi énekhangja van, arról most lehetne vitatkozni, de ezen az élő felvételen megteszi, ami tőle telik. Nem sokan tudják egyébként, de Bobby az énekléssel is megpróbálkozott '83-ban, a Together We're Strong című dala Hollandiában például a slágerlista előkelő ötödik helyéig kapaszkodott. A tévés fellépés alatt a hivatalos videóklip is megtekinthető, saját felelősségre.

Cliff, a nyerő

Mindenki második kedvenc főgenyája, Cliff Barnes a mai napig énekelget, musicalekben játszik, sőt, amerikai autókat restaurál. De csak ritkán láthatod őt játékshow-ban, ahol a játékost tízezer dollárnyi készpénzhez segíti. Most viszont megteheted.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.